Autor |
Temat: what about Siggi W. ... |

Lieutenant Colonel
|
kilka cytatów
Ten bardzo mi się spodobał, przeczytałem go z któregoś z ostatnich numerów Cinemy, przy okazji Tomb Raidera
"Ripley (Sigourney Weaver) to kandydatka do miana najtwardszej z najtwardszych kobiet. Kreatury z kosmosu próbowały ją pokonać cztery razy i tyle też razy dostawały od niej po mackach. No i te wymiary wojowniczki - Lara Croft sięga jej chyba tylko do ramion"
W tamtym artykule była taka fajna fota z A2 jak Ripley ucieka w śluzie przed królową.
A tak Siggi opisała moja serdeczna przyjaciółka (także fanka obcego)
"W tej twarzy jest siła, która może pokonać każdy gatunek, nawet najpodlejszy gatunek męski"
Tu mnie trochę wstrząsnęło, ale czego się nie wybacza przyjaciołom ( a zwłaszcza przyjaciółkom)  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-09-10 10:44:31
|
|

Lieutenant Colonel
|
widzieliście taką Sigourney Weaver?
Obadajcie
[URL=http://fake.kir.jp/images/s/sigourney_weaver/0sigourneyweaver2.jpg] ten [/URL]
link.
Jak dobrz poszukacie znajdziecie tam jeszcze pare obscenicznych pereł  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-01-30 12:55:50
|
|
Private
|
Sigi Weaver
Mi sie bardzo podobal film Goryle we mgle. Wcielila sie tam w bardzo osobliwa postac. Jest to jeden z ladniejszych filmow ktore ogladalem.
Pozdro
|
|
2004-01-30 13:10:41
|
|
|