Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Ciachsonie !!!! Pomóż!!!!
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

@KOLABOR co to znaczy ze nie chce ci sie wrzucic jej do czcionek w Wordzie? Nie umiesz jje zainstalowac ? Nie zrozumialem..

pozdr.
2003-01-25 17:12:53
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

po prostu nigdy nie chce mi sie jej zainstalowac Smile i tak jak na mnie malo pracuje na kompie, tym bardziej wordzie Very Happy
2003-01-25 23:27:26
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

rozumiem was..

Rozumiem waszą nieufność do mnie. Cała sprawa przypomina mi sytuację z Aliens :

żołnierze dalej nie wiedzieli czy zaliczyć Ripley do swojeg grupy, czy też do grupy Gormana i Burke'a.
Nie lubić jej powodu nie mieli, obchodzić ich nie obchodziła.

MOże w końcu udowodnię moją przydatność do waszego zespołu twardych żołnierzy piechoty kolonialnej.

Może tak jak Ripley udowodnię, że jestem godny zaufania i może czymś was zaskoczę.

Obsługiwać ładowarki nie umiem, ale ze strzelbą impulsową M -41 bym se poradził.

Skoro Hicks nauczył Ripley obsługi M - 41 w 15 minut, to co to dla mnie, twardziela , he, he.

Kończę, bo zacznę się chwalić jak Hudson...
2003-01-28 12:45:34
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
mares
Hitman

First Lieutenant

Surti , wyluzuj trochę ! Porządany efekt osiąga się zazwyczaj cierpliwością , nie upierdliwością !
Twoja stronka jest calkiem w porzo, napewno jeszcze nad nią popracujesz i zostaniesz doceniony.
2003-01-28 13:24:18
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

spox...
2003-01-28 14:12:22
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu