Autor |
Temat: ALIENS RAP |

Major
|
Cytat: |
Z takim podejściem... nic dziwnego że nie masz komentarzy. |
No i git, nie powinieneś się tym tak śmiertelnie przejmować.
Ja się nie przejmuję.
Cytat: | Staram Ci się jedynie wytłumaczyć dlaczego postąpiłeś niewłaściwie. |
Tylko to moje "przestępstwo" jest kalibru beknięcia przy stole a ty zachowujesz się jakbym kogoś zabił
Ja ten blog prowadzę głównie dla siebie.
Jest niekonwencjonalny i undergroundowy
Powstają blogi na których piracone są całe albumy muzyczne, czegoś takiego bym się nie dopuścił.
Szanowanie praw autorskich jest dla mnie sprawą ważną, podawanie ksywek osób z for już mniej.
Sprawa wygląda inaczej jak ktoś naprawdę się wykaże - zdobędzie coś niespotykanego, stworzy to z własnej inicjatywy lub po prostu podeśle mi to prywatnie.
A dzisiaj zapraszam na pierwszą częśc z cyklu "Historia gier z obcym"
EDIT:
przypomniało mi się że jeszcze jakieś 3 lata temu istniała strona Ciacha o Obcym którą zawsze uwielbiałem.
Ale do rzeczy.
Można było z niej pobrać soundtracki z wszystkich części obcego.
Ja się teraz pytam:
Komu powinien podziękować Ciacho na swojej stronie?
Temu co zgrał ten materiał do mp3?
Wydawcy tych albumów muzycznych?
I czy Capral Hicks zgłosiłby natychmiastowo naruszenie praw autorskich na policję?
Ciacho również brał stuff na swoja stronę z różnych źródeł i nie obchodzi mnie jakich ale dziękuje mu za to że zebrał to wszystko w jedno miejsce i udostępnił dla nas!
Pozdrawiam fanów obcego  ____________________________________ http://alienschamber.blogspot.com/
[img]http://www.mediafire.com/convkey/6eb7/v2c5f7k7bdcvkhcfg.jpg[/img]
|
|
2010-02-28 18:52:15
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Cytat: | No i git, nie powinieneś się tym tak śmiertelnie przejmować.
Ja się nie przejmuję. |
Ja się przejmuje jakością fanowskiej działalności i brakiem ogłady coponiektórych.
Dill-On napisał: |
Sprawa wygląda inaczej jak ktoś naprawdę się wykaże - zdobędzie coś niespotykanego, stworzy to z własnej inicjatywy lub po prostu podeśle mi to prywatnie. |
Widzisz to działa trochę w inną stronę. Można wepsrzeć kogoś tekstem recką opracowaniem itp. gdy ta osoba wykazuje się ogromną pasją. Ty nie znajdziesz chętnych na współpracę gdy ten blog będzie jedynie osobisty, robiony bez ikry.
Cytat: | przypomniało mi się że jeszcze jakieś 3 lata temu istniała strona Ciacha o Obcym którą zawsze uwielbiałem.
Ale do rzeczy.
Można było z niej pobrać soundtracki z wszystkich części obcego.
Ja się teraz pytam:
Komu powinien podziękować Ciacho na swojej stronie?
Temu co zgrał ten materiał do mp3?
Wydawcy tych albumów muzycznych?
I czy Capral Hicks zgłosiłby natychmiastowo naruszenie praw autorskich na policję?
Pozdrawiam fanów obcego  |
Odwracasz kota ogonem. Piszę o Twojej ignorancji względem fanów. To że ktoś gdzieś coś zamieścił nie ma nic wspólnego z poruszanym problemem zaprezentowanego przez Ciebie braku uczciwości względem tego forum i fanów obcego. Nikt nam nie płaci za działalność - umieszczanie ifnormacji, tłumaczenia, tworzenie grafik itp. są wyrazem naszej pasji. IMO jest ona bardzo cenna i zasługuje na szacunek. Ty go nie okazałeś.
|
|
2010-02-28 19:26:15
|
|
|
|