Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: jako ze nikt od dawna nie pisze...
Ender

MODERATOR

MIKET napisał:

Ender - trzeba sie bedzie ustawic na dalsza "wymiane" Wink

Wiesz gdzie mieszkam Smile Wieczoramy siedze w chacie (zazwyczaj). Albo moze kiedys w jakis wtorek knajpa?
2009-01-09 10:26:46
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
BartTP

Private First Class

Ile można wałkować ten sam temat, czyli Sagę i P1 oraz P2? Ale spokojnie - wyjdzie AvP 3 i znowu będziemy przez pół roku wydzielać jad. Smile
2009-02-03 23:11:11
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 3882728 Odpowiedz z cytatem
Xeno-Alek

Corporal

Melduje, że wróciłem z małej przerwy (szczęscie że jest takie coś jak ferie Surprised)
Ankieta wypełniona Rolling Eyes
"Ile można wałkować ten sam temat" oj długo, w końcu Obcy to Obcy, legenda do końca świata Wink A o Predatorze to mało na tym forum, więc można by nawet coś wymyśleć... Ale to chyba nie o tym forum ;P
2009-02-15 11:04:11
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Dill-On

Major

Wróciłem po półrocznej przerwie w dostawie netu.

Szkoda że z powodów technicznych kiedyś musiałem założyć drugie konto (pierwsze to Shadyface Kilah Razz )
2009-03-25 19:33:52
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 7280383 Odpowiedz z cytatem
Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu