Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: [AliensRPG] Earth Hive
Gieferg

Second Lieutenant

Cytat:
Poprowadz sesje w swiecie w jakim ch cialbys prowadzic. Przys woich zalozeniach. Podeslij wrazenia z sesji, moze scenariusz? Chetnie poczytam

obawiam sie że projekt lezy jk na razie. Jak na razie nie mam chetnych... moi gracze wolą grać krasnoludami... Mad niech to diabli...
2005-04-02 11:48:17
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

hehe a ja teraz skupiam sie na prowadzeniu fantasy - aliens jest na drugim miejscu (autorskie fantasy prowadze od 11 lat - mozna wsumie powiedziec ze to jedna wielka kampania, tylko gracze sie zmieniaja Smile, wiec dla mnie ma to wiekszy priorytet. Ale licze ze do aliena wroce. Smile
2005-04-02 12:00:49
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

Ender napisał:
Ale licze ze do aliena wroce. Smile

hehe a jak - na kolejnym zlocie widze cię Szefie przygotowanego:)
2005-04-02 14:09:55
Ender

MODERATOR

Sammael:
pod jednym warunkiem - ze zlot potrwa dluzej niz 2 dni. Bo chcialbym zrobic porzadna sesje - a to wymaga kjakies 8-12 godzin gry Smile

Ale pomyslimy Smile
2005-04-02 15:45:40
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

hehe spoko, trzymam za słowo Smile zrobi sie zlocik nad jeziorkiem ale wrucimy do tematu Wink.

na pomysł Obcych a ziemi można spojrzec z znacznie innej perspektywy Wink - ot wyobramy sobie, ziemia zalana plagą xenomorfuów, kto mógł ewakuowal sie w kosmos, kto boiedniejszy/głubszy został i kryje sie po schronach, piwnicach i bezludziach. Ale czy atym sie skonczyło?!? NIE, człowiek to zawzięta bestia, kilku się naprawde wkurzyło i zalało swiat nukrealną zagładą Twisted Evil

Jest jakieś 70-100 lat po armagedonie, liczba obcych dyrastycznie sie zmniejszyła (liczba innych organizmów jeszcze bardziej:P) Ludzkosć próboje na nowo odzyskać planete, ale....

no ale (i bynajmniej nie orginalne, odrazu mówie;) ) ci co zostali na planecie w większym lub miejszym stopniu ucierpieli w holokauście. Na Ziemie przybywają też koloniści z kosmosu (tudzież USCM) nie tylko eksterminują (a przynajmniej tak im sie wydaje) obcy gatunek ale i nie wsmak im żyć koło zmienionych, często potwornie wynaturzoych kolegów "ziemian" Smile

co wy na to? Rolling Eyes
2005-04-02 17:53:01
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Polaczenie aliens i fallout ??
Soczyste !
Pomysl co najmniej interesujacy Smile
2005-04-02 18:37:32
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Gieferg

Second Lieutenant

Cytat:
Polaczenie aliens i fallout ??

tak, coś w tym guście miałem na mysli.
SAMMAEL : to jest właśnie cos koło tego o co mi chodziło, pokrewne że tak powiem. czytaliście książki Perry'ego? Z nich też mozna wziąść trochę pomysłów (mimo że część jest badziewna).
Na przykład rozwiązanie problemu obcych na ziemi jake zaproponował mr Perry jest trochę..hmm..głupie? Przychodzi mi na myśl porównanie z Matrixem III, uratujmy świat pokonując głownego bossa a inne problemy znikną wtedy same...
2005-04-03 00:23:59
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Mnie sie podoba takie połączenie, zwłaszcza, że Fallout to kolejny mój żywioł Very Happy.
2005-04-03 02:19:44
Settesz
17 days?!

Gunnery Sergeant

Co do odgrywania wojskowych,to tu sie uczepie,ze to nie jest tylko wypelnianie rozkazow.Of kors,rozkazy sa,sa i misje i cala ta ferajna-i jest to wielka pomoc dla MG 'a propos wymyslania przygod;]
Ale sa tez inne oddzialy w bazie,przyjemniaczki zalatwiajace narkotyki,rywalizacja miedzy oddzialami,kobiety,czas na przepustkach i inni wojskowi ktorych gracze moga znienawidziec.
Wojsko to nie tylko akcje.
A w czasie wolnym tez mozna poprowadzic multum fajnych przygod;]
Pozdr

Ssy
2005-04-04 05:52:18
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 1203848 Odpowiedz z cytatem
Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu