Autor |
Temat: HR GIGER W PRADZE - TERAZ W PŁOCKU!!!!!!! |
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
ja w sumie jestem pewnie tym nielicznym fanem obcego ktory za samym Gigerem zabardzo nie przepada, mimo to mam 2 pytania?
Od kiedy bierzesz w kanał (http://board.g4sa.net/download/Hicks/gallery/tn/HPIM1674.JPG.html)
i (a to w sumie prośba a nie pytanie) nie mogleś zrobić zdjęcia jakiejś ciut młodszej pani?
hehe
swoją droga szkoda ze nie zrobiles zdjecia tym dziwolagą o których wspominasz, było by mżoe z czego sie pośmiac.
i nie ćpaj już (no juz, jest poprawnie i bez wulgaryzmów, to chyba ta laska ze zdjęcia tak na mnie wpłyneła) ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
Ostatnio zmieniony przez SAMMAEL dnia 2007-08-02 21:12:07, w całości zmieniany 1 raz
|
|
2007-08-02 18:51:13
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
SAMMAEL napisał: | Od kiedy bierzesz w kanał (http://board.g4sa.net/download/Hicks/gallery/tn/HPIM1674.JPG.html)
 |
No wiesz... taty nie miałem, mama mnie biła, przyjaciół brak, pieniędzy też, dziewczyna mnie zdradza, pies nie szanuje. Jak tu nie brać?? Te zrosty to proza życia.
Cytat: | i (a to w sumie prośba a nie pytanie) nie mogleś zrobić zdjęcia jakiejś ciut młodszej pani?
hehe |
Hej, z informacji jakie o Tobie krążą to wnioskuję, że ona tak całkowicie przekreślona w Twoich oczach nie jest. Nie udawaj. Cicha Woda...
A ta młodsza (całkiem, całkiem tylko nie gustuję w blond) schowała się. W końcu to nie wybieg dla modelek.
Cytat: | swoją droga szkoda ze nie zrobiles zdjecia tym dziwolagą o których wspominasz, było by mżoe z czego sie pośmiac. |
Ja proponuje patrzeć w lustro. Mnie to zawsze rozwesela.
Ewentualnie:
http://www.youtube.com/watch?v=5LZ7vystdkA
Cytat: | i nie cipaj już  |
Do cipy odmówiono mi dostępu, a jeżeli chodzi o branie narkotyków to jak już pisałem - brak funduszy, a na piękne oczy nie dają. Poza tym ZAŻYWASZ - PRZEGRYWASZ.
|
|
2007-08-02 19:41:25
|
|
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
No, rzeczywiscie - te szkice robia wrazenie
Były moze ich reprodukcje do kupienia??
A plakaty A3 - sam na alegro zakupilem u jednego goscia ten z Queen i jak przyszedł to nie wierzyłem własnym oczom - dostał mi sie plakat pogiety niczym jakies plakacisko z bravo... ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2007-08-03 11:24:59
|
|

First Lieutenant
|
^^^ten plakat jest z oficjalego angielskiego fanclubu aliena,wydanego z okazji 25 lecia filmu. podhologramowany z oficjalnym certyfikatem autentyczności. cykne zdjęcie to wrzucę
|
|
2007-08-03 12:22:50
|
|
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
Chwila, chwila chwila - po pierwsze - jaki oficjalny angielski fanklub aliena??
Po drugie - zdjecia Mares - zdjecia i to nie tylko tego plakatu jestes winien  ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2007-08-04 16:03:40
|
|
|