Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: HR GIGER W PRADZE - TERAZ W PŁOCKU!!!!!!!
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

ja w sumie jestem pewnie tym nielicznym fanem obcego ktory za samym Gigerem zabardzo nie przepada, mimo to mam 2 pytania?

Od kiedy bierzesz w kanał (http://board.g4sa.net/download/Hicks/gallery/tn/HPIM1674.JPG.html)

Wink

i (a to w sumie prośba a nie pytanie) nie mogleś zrobić zdjęcia jakiejś ciut młodszej pani? Wink

hehe

swoją droga szkoda ze nie zrobiles zdjecia tym dziwolagą o których wspominasz, było by mżoe z czego sie pośmiac.

i nie ćpaj już Wink (no juz, jest poprawnie i bez wulgaryzmów, to chyba ta laska ze zdjęcia tak na mnie wpłyneła)

Ostatnio zmieniony przez SAMMAEL dnia 2007-08-02 21:12:07, w całości zmieniany 1 raz
2007-08-02 18:51:13
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

SAMMAEL napisał:
Od kiedy bierzesz w kanał (http://board.g4sa.net/download/Hicks/gallery/tn/HPIM1674.JPG.html)

Wink

No wiesz... taty nie miałem, mama mnie biła, przyjaciół brak, pieniędzy też, dziewczyna mnie zdradza, pies nie szanuje. Jak tu nie brać?? Te zrosty to proza życia.

Cytat:
i (a to w sumie prośba a nie pytanie) nie mogleś zrobić zdjęcia jakiejś ciut młodszej pani? Wink

hehe

Hej, z informacji jakie o Tobie krążą to wnioskuję, że ona tak całkowicie przekreślona w Twoich oczach nie jest. Nie udawaj. Cicha Woda...

A ta młodsza (całkiem, całkiem tylko nie gustuję w blond) schowała się. W końcu to nie wybieg dla modelek.

Cytat:
swoją droga szkoda ze nie zrobiles zdjecia tym dziwolagą o których wspominasz, było by mżoe z czego sie pośmiac.

Ja proponuje patrzeć w lustro. Mnie to zawsze rozwesela.

Ewentualnie:

http://www.youtube.com/watch?v=5LZ7vystdkA

Cytat:
i nie cipaj już Wink

Do cipy odmówiono mi dostępu, a jeżeli chodzi o branie narkotyków to jak już pisałem - brak funduszy, a na piękne oczy nie dają. Poza tym ZAŻYWASZ - PRZEGRYWASZ.
2007-08-02 19:41:25
MIKET
The Great Cornhollio!

Lieutenant Colonel

No, rzeczywiscie - te szkice robia wrazenie Shocked
Były moze ich reprodukcje do kupienia??
A plakaty A3 - sam na alegro zakupilem u jednego goscia ten z Queen i jak przyszedł to nie wierzyłem własnym oczom - dostał mi sie plakat pogiety niczym jakies plakacisko z bravo...
2007-08-03 11:24:59
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 6890012 Odpowiedz z cytatem
mares
Hitman

First Lieutenant

^^^ten plakat jest z oficjalego angielskiego fanclubu aliena,wydanego z okazji 25 lecia filmu. podhologramowany z oficjalnym certyfikatem autentyczności. cykne zdjęcie to wrzucę
2007-08-03 12:22:50
MIKET
The Great Cornhollio!

Lieutenant Colonel

Chwila, chwila chwila - po pierwsze - jaki oficjalny angielski fanklub aliena??
Po drugie - zdjecia Mares - zdjecia i to nie tylko tego plakatu jestes winien Very Happy
2007-08-04 16:03:40
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 6890012 Odpowiedz z cytatem
Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu