Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: [OT] Worldwind
Suchy
F161

MODERATOR

U mnie tez smiga bez problemu. I swoj blok na osiedlu tez widze. Co prawda sasiadki przez okno podgladac sie nie da, ale i tak jest niezle. Moim zdaniem programik calkiem ciekawy.
2005-04-12 09:32:55
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Hmm słuchajcie to jak możecie to zróbcie najlepsze jak możecie zdjęcie miasta "Stalowa Wola" jakakolwiek jego część. Możliwe, że po prostu nie ma tak dokładnego zdjęcia jakbym chciał w tym obszarze Sad. Zaraz zresztą pokaże screena jak u mnie wygląda.

http://img168.echo.cx/my.php?image=stalowa2hr.jpg

(screen jest troche skompresowany, ale widać jak widać)

Niemówie jednak, że program jest zły, tylko po prostu coś mi szwankuje albo co Razz.
2005-04-12 15:02:04
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

Powinno byc w lepszej rozdzielczosci. Tak wstepnie moge doradzic bys przelaczyl na inny typ zdjec - masz zaznaczone Landsat Visible, pozniej jes Landsat Visible (ta druga zaznacz), apotem Landsat Pseudo...

Ta pierwsza opcja, jest ostepna od wersji 1.3 i z tego co kojarze nie ma tam calegos wiata w rozdzielczosci 17m. Ale moge sie mylic.

Zaraz dorzuce tu screenshot od siebie (o ile da sie wczytac, zawsze jest szansa ze ten kawalek ziemie jest w gorszej rozdzielczosci....)

ps. niw wrzuce bo na oko, nie ma lepszego zdjecia tych okolic... zdarza sie Smile
2005-04-12 15:08:31
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

mi to się za diabła nie chce ściągnąć Sad
2005-04-12 15:35:32
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu