Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: [OT]MUZYKA
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Ja niestety nic nie znalazłem na torrentach, które znam i odwiedzam.
2006-02-18 00:23:11
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
mares
Hitman

First Lieutenant

zostaje ci soulseek albo DC Confused
2006-02-18 13:04:03
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

Dzięki Predatorowi mój problem został rozwiązany !

WIELKIE DZIĘKI! ! ! !

:]
2006-02-20 22:04:27
MatheV

Staff Sergeant

dal wszytskich szukajacych jakichs ost: KLIK!

naprawde potezna baza roznych sciezek dzwiekowych, szkoda tylko ze utwory sciagaja sie pojedynczo a nie od razu cale plytki, tak ze trzeba sie z tym pomeczyc troche
2006-02-21 08:13:31
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

poszukuje jednego hmmm. utworku, dzwieku Wink Kolarzycie film Psychoza, scena z noze za zasłoną prysznica i taki hmm dziwiek jakby iikk ikkk iiik Wink hehe wiem wygląda śmiesznie ale wlasnie tego motywu poszukuje, ma ktos cos podobnego na Hd ? Smile jak tak prosze przesłac na mojego maila:)
2006-03-04 13:19:39
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

i owszem - ten kawałek nazywa się po prostu The Murder i jest autorstwa Bernarda Herrmanna. Mam ten kawałek, ale w nowej, równie dobrej, aranżacji Elfmana, więc mogę podesłać.
2006-03-04 13:39:13
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

Super! no to dawaj :] potrzebje ten pisk Smile
2006-03-04 14:57:57
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

no to dawaj meila :>
2006-03-04 15:47:54
BiskupAndroid
BUILDING BETTER WORLDS

Lance Corporal

Muza, cóż konkretnego gatunku nie słucham. Ulubiony zespół - The Prodigy. Po za tym z klasycznej elektroniki Marka Bilińskiego i odrobinę JM Jarre'a; Aphex Twin, Apollo 440, Fatboy Slim, Atari Teenage Riot, Gorillaz. No i z hh Kaliber 44, 5-2 Dębiec, Stylowa Spółka Społem, Beastie Boys, De La Soul i Dj Kool Herc.
Z muzyki filomowej Alien 3 (a jakby nie inaczej Very Happy ), Akira, Coś, filmy Mamoru Oshii'ego, silent Hill (tu to raczej o grę chodzi, ale muzyka taka sama)
2006-10-21 00:16:46
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 507292 Odpowiedz z cytatem
Aligator

Private

BiskupAndroid- gratuluję gustu muzycznego, zwłaszcza jeśli chodzi o HipHop. Ja najchętniej słucham Kalibra (pierwsza płyta do dziś nie ma sobie równych), PFK, Pokachontaz, donGóralesko a z poza Hip Hopu to ścieżka dźwiękowa do Fight Club. Najmniej trawię techno bo to już powoduje u mnie zatwardzenie Very Happy
2006-10-22 23:07:11
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 558674 Odpowiedz z cytatem
BiskupAndroid
BUILDING BETTER WORLDS

Lance Corporal

Wielkie dzięki;) Co do techna to ten gatunek jest mi raczej obojętny (z paroma wyjątkami - Daft Punk, Westbam czy Faithless). Za to jestem uczulony na tzw. techniawę reprezentowaną przez te wszystkie Vinylshakersi, Uniting Nations a zwłaszcza na te ich "sexi" teledyski i remixowanie (czyt. bezczeszczenie) starych hitów.

pozdrawiam
2006-10-23 16:00:16
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 507292 Odpowiedz z cytatem
Aligator

Private

Tak serio to jeszcze nie miałem przyjemności usłyszeć jakiegoś fajnego kawałka techno. Może dla tego, że mam mało okazji bo MTV ani VIVY nie oglądam a ESKI nie słucham. A o remixach w stylu techno to już nawet nie wspominam, bo jeszcze się okaże, że na Boardzie ktoś to lubi (choć to raczej mało prawdopodobne) i się poczuje obrażony Twisted Evil
2006-10-23 17:22:09
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 558674 Odpowiedz z cytatem
BiskupAndroid
BUILDING BETTER WORLDS

Lance Corporal

Aligator napisał:
Tak serio to jeszcze nie miałem przyjemności usłyszeć jakiegoś fajnego kawałka techno. Może dla tego, że mam mało okazji bo MTV ani VIVY nie oglądam a ESKI nie słucham.

jak masz tylko takie stacje to się wcalę nie dziwię. Puszczają w większości komercyjny chłam (zwłaszcza te dwa ostatnie). Polecam czasem posłuchać radia BIS i 4fun.tv;)
2006-10-24 19:38:19
Aligator

Private

Jeśli o radio chodzi to najczęściej słucham Trójki a TV prawie wcale nie oglądam bo w większości to strata czasu. Radia BIS jeszcze nie słuchałem. Postaram się je znaleźć w niedalekiej przyszłości
2006-10-24 22:10:22
Surtsey

Lieutenant Colonel

http://www.hip-hop.pl/player/player.php?aid=1165834519

Wink
2006-12-18 11:43:07
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
BiskupAndroid
BUILDING BETTER WORLDS

Lance Corporal

co powiecie na grupę fanów Alienów na last.fm?
2007-06-01 01:35:23
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

A propo muzyki ten roczek zapowiada sie rewelacyjne, nowy album Finntrolla urywa dupsko, pojawiła się tez nowa Tristania ratująca troche honor po niewypala Ashes no i od dziś w sprzedaży mój faworyt - Samael "solar souls" :]
2007-06-01 18:17:02
mares
Hitman

First Lieutenant

hehe...ja choć w tym samym klimacie co Ty Samael, to jednak troche w innym kierunku..... fakt . rok jest zajbessty, co do wydawnictw ....
MISERATION na przykład skopało mi dupę, nowy GOREFEST a jakże, BEHEMOTH nowy bez przebojów ale zawsze... z hc Death before dishonor. po wspólnej popijawie na zapleczu Winkw czechach (o kurwa,dobrze było)nowe, pełne sił PRO -PAIN, nowy Devil Driver
....

aż sie boje co do kńca roku będzie Cool
2007-06-02 20:28:07
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

Mares zgrzeszysz, przed jakimś bogiem czy którymś szatanem, ale kurwa choć scągnij sobie najnowszego Finntrolla "Ur Jordens Djup" !!!! POWALA!!

z Samaelem to zawsze była kontrowelsja, juz od płyty "passage", jeśli komus podobał się Regin of light to solar souls powali, jesli nie, no cusz ... niech da sobie spokuj;) ja akurat kocham ten zespol nie za oprawe a za teksty które nie musza nawet wpływac na mą dusze, są jej częscią jeszcze zanim zostaną wypowiedzianie:)

no i nowy Paradise lost "in requiem" może nie powala ale jednak jest to zespoł od którego zaczełem a powyższa płyta przypomina mi ze nadal jest to zespoł koło którego obojętnie nie można przejść !
2007-06-03 00:30:09
mares
Hitman

First Lieutenant

spoko właśnie sie targa Very Happy

co do samaela, ja jednak gustujęw klimatach "ceremony.." ale słyszałem, że ta nowa całkiem fajna jest...muszę obadać

paradise lost.... ile to juz lat z tym bandem... bodajże metalmania '92 pierwszy raz na żywo...nowa płyta fajna,co by nie mówić Laughing

zara cos dopiszę, tylko pójde przewinąć najmłodszego fana sagi Surprised
2007-06-03 08:34:53
Strona: Poprzednia  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu