Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: [OT]MUZYKA
Surtsey

Lieutenant Colonel

Schamann napisał:

co to jest to Atb tak w ogóle?

generalnie to taki lajtowy hausik... Smile
kiedyś kumpel nagrywał mi płytę i zapodał co delikatniejsze kawałki (więc znam ich od tej jaśniejszej strony, nie wiem, może w pozostałych utworach preferują gore Very Happy).
ja ogólnie elektroniki nie tego, ale ATB da się przetrzymać Wink

Soshka, Rogue - to logo, to nie jest to co wam sie wydaje. Po prostu macie obsesję na punkcie takiego filmu (wiecie - robaki i takie tam akcje, wiecie o co chodzi). Very Happy Też tak mam, ostatnio znalazłem na chacie guzik w kolorze złotym i on mi przypomina OBCEGO zwiniętego w kłębek (a la obcy3), ale tylko mnie sie wydaje, ze to jest obcy (aha... i Miketowi, ale on też ma ponoć schize na tym punkcie)

Very Happy

Co do rzeczy nierockowych, to mój brat katuje mnie hip-hopem prawie non toper (ble), musze jednak przyznać, że paktofonika jest całkiem całkiem (zwłaszcza, ze koleś nawiazuje w swoim songu do obcego, Suchy kiedys o tym pisał...). Szkoda, ze Magik wykitował, koleś sprawił, ze hip-hopu (którego nie cierpię) dało się słuchać. No i zainteresowania też miał fajne (m.in obcy).
Dalej jest jedna hiphopowa pieśń, która wpadła mi w ucho. To bodajze Ascetocholic. Kolesie śpiewają o "tym kraju bez pracy" i deklaruję, że są Polacy. Taka tam "patriotyczna" piosnka. ("Polak cie dopadnie, Polak Cie okradnie, Polak nie popuści, gorsi są juz tylko ruscy").
Aha i fajny maja teledysk (pałac kultury i inne budynki wawy trzęsą sie jak galareta).

No. Jak widzicie, nie jestem jakimś ortodoksem i nie katuje się metalem i rockiem cały dzień Wink

Aha - z rzeczy nierockowych - absolutnie polecam - Portishead - Dummy!
2004-12-08 10:35:07
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
mares
Hitman

First Lieutenant

Dziś nasz mały metalowy światek poniósł przeogromna stratę ... podczas koncertu zostali zastrzeleni wspaniały gitarzysta i kompozytor Dimebag Darrell (ex Pantera, Damageplan)oraz wokalista Pat Lachmann ...

Ja Pierdolę, to nie może byc prawda ... ten gostek to była legenda za zycia ...kto robi coś takiego ??? Wychowałem się na jego muzyce ... to poprostu kurwa nie do wiary ... RIP Crying or Very sad
2004-12-09 19:17:36
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

RIP

Crying or Very sad

Smutne to... Kto by przypuszczał, że skończy jak John Lennon.
2004-12-09 20:04:53
Surtsey

Lieutenant Colonel

nie moge uwierzyć, koleś od tak sobie podjechał z gnatem i zaczął strzelać...

kurwa, nie ma to jak "prawdziwi" fani...

Darrell był jednym z największych gitarzystów na globie...

Sad

[']['][']

info:

http://www.billboard.com/bb/daily/article_display.jsp?vnu_content_id=1000734426

Mares: Lachmann chyba żyje, mam info, że oprócz Darrella zginęli dwaj fani Pantery.

dodano póżniej:

ustalono tożsamość mordercy:

http://muzyka.onet.pl/mr,1021774,wiadomosci.html

dodano jeszcze później

juz widze, jak płyty Pantery będą sie sprzedawać w zastraszającym wręcz tempie...

cytat z Pidżamki:

'...sam mógłbym Ci zaśpiewać
dobrze umrę, lepiej sprzedam..."

Sad
2004-12-10 15:07:06
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

Mares, Vas i wszyscy, którzy lubi a Alicje w łańcuchach. reaktywowali się na jeden wieczór na rzecz ofiar Tsunami. Koncert jest IMHO ciekawy. Czuć klimat, i tylko szkoda, ze nei ma już Layne'a

http://www.aperfectcircle.net/content/gift_05_03_01.html

poz
2005-03-23 13:48:51
mares
Hitman

First Lieutenant

ładny transferek Very Happy zara zobaczymy jak smakują te odgrzewane kotlety Rolling Eyes

dzieki za linka
2005-03-23 18:32:32
J.Vasquez

Captain

matko święta ludzie mogliby być troszke ciszej na tych koncertach, nic nie słychać Evil or Very Mad
2005-03-24 19:51:44
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
v i r u s

Major

:(

... o cholera moze troche pozno ale szczerze...
jakos przegapilem ten incydent ale co jak co wychowalem sie na 3 plytach pantery wiec poza niesamowitym wokalem anselmo darrell byl filarem zespolu... zreszta po rozpadzie jakos nie moglem przekonac sie ani do jednego ani do drugiego - w duecie byli znakomici... Sad((

v_irus@interia.pl
2005-03-24 20:07:34
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

J.Vasquez napisał:
matko święta ludzie mogliby być troszke ciszej na tych koncertach, nic nie słychać Evil or Very Mad

Vas, wbij słuchawy w uszy, zamknij powieki i otwórz oczy duszy, a usłyszysz wszystko Very Happy

a serio, to najbardziej przypadły mi do gustu Rooster i Brother (z tym żeńskim wokalem) i niezmiennie moje ulubione z repertuaru alicjuszów: Down in a hole Smile
2005-03-29 12:33:31
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

staaary temat

no co tam ostatnio sluchacie?

bo u mnie leci Metal Tribute to Abba Very Happy Very Happy Very Happy
2005-10-27 00:24:14
Suchy
F161

MODERATOR

Ostatnimi czasy soundtrack z pierwszego Predatora na zmiane z K44. Czyli klasyka Surprised
2005-10-27 09:45:54
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
mares
Hitman

First Lieutenant

ja ostatnio non stop katuję "roadrunner united - all star session" nie spodziewałem się ze zgrai kolesi z kilkudziesieciu kapel,pod wodzą kilku najlepszych Twisted Evil uda sie zrobić tak fajny materiał
2005-10-27 10:08:15
Surtsey

Lieutenant Colonel

R.I.P

Wczoraj umarła na zawał serca Mira Kubasińska. Jedna z najlepszych polskich wokalistek. Przez chwile miałem nadzieje, ze sie tylko przesłyszałem. Niestety. Sad

A czego słucham ostatnio?

Odkryłem, ze Radiohead to znakomite remedium na bazsenność. Wczoraj pół nocy sie męczyłem. Zarzuciłem tylko płytke The Bends i gdzieś w środku albumu odleciałem. Pięknie Wink Juz 4 razy podchodziłem do pzresłuchania tej płyty. Zawsze zasypiam w tym samym miejscu Wink

Z zupełnie skrajnej beczki:

Nile - Annihilation of the wicked. Przeniesamowity kawał brutalnego death metalu. Techniczna sieczka, monumentalne brzmienie, riffy z kosmosu, lekko egipski klimat. Na kolana kurwa, ta płyta mieli flaki a resztki rozpierdala, tak że ze słuchacza nie zostaje nic. Polecam.

Cool

Suchy: K44 miażdzy, wgniata i wymiata Wink

A słyszałeś Pokachontaz?
To resztki Paktofoniki, jest Rah i Fokus.
Takie sobie, ale mozna posłuchać Wink
2005-10-27 11:51:04
Alienica
AL|ENS

Lance Corporal

Nie sądzicie, że muzyka z ''Alien Resurrection'' też jest niezła (a może nawet więcej niż niezła...)? Very Happy

Hihi taka mroczna nieco ale fajna. Osobiście najbardziej lubię kawałek ''I'm A Stranger Here Myself'' - jest wspaniały, piękny i taki bardzo melodyjny... Very Happy
2005-10-27 17:52:35
PAJĄK

Private

Polecam muze z filmu "2046" Kar Wai Wonga - wgniata w fotel, szczególnie motyw przewodni!
2005-10-27 23:10:14
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Fatk, przyjemna muza z 2046, choć chwilami przyciężka i kilka na niej starszych kawałków, jak Sway.

Natomiast tutaj można sobie ściągnąć dość interesującą muzyczkę z fanfilmu IMPS, o którym była niegdyś mowa.
2005-10-28 19:30:34
PAJĄK

Private

A owszem, muzyczka niczego sobie troszkę przypomina "The Rock"
2005-10-29 00:05:13
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

ma ktos, wie gdzie dorwać (i nie mowie tu o sklepie Wink )soundtrack z filmu - Gothika ?? BARDzo pilne! (msg na priva)
2006-02-17 13:49:24
Predator895.
For The Last Time

Staff Sergeant

SAMMAEL napisał:
ma ktos, wie gdzie dorwać (i nie mowie tu o sklepie Wink )soundtrack z filmu - Gothika ?? BARDzo pilne! (msg na priva)

spróbuj na slsk tam wszytko znajdziesz jeśli chodzi o muze oczywiście:
www.slsknet.org

Call me Snake
2006-02-17 14:23:34
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 2488914 Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

a poza soulseekem i gadami typu emule ? jakis torrencik? ma ktos na kompie? Wink

emule itp. trche odpadają bo za mało siedze zeby cos z tego sciagnąc (od 5mc sciągam jeden film RazzRazz)

ale torrenty itp. gdzie nie ma kolejek - bardzo chętnie Smile

aha czy juz pisalem ze pilne jak jasna cholera ? Wink
2006-02-17 16:30:33
Strona: Poprzednia  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu