Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: MARINES część 3
v i r u s

Major

hehe...

no to have fun!!! pamietaj o kokonach na scianach.. Wink))
pozdro

v_irus@interia.pl
2003-01-25 13:23:49
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Nie dziękuję, by nie zapeszyć... za 2 godzinki się zacznie ..Aaaaaa.. A co do dekoracji ... niestety Obcy nie przeszedł, mamy miasto nocą...
Narazie
2003-01-25 16:06:44
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Nieśmieszna Humoreska część 2

...Oddział dzielnych Marines stanął u progu drzwi wejściowych do opuszczonego budunku. Właściwie u samego wejścia, gdyż drzwi nie było. Większości wydał się znajomy wygląd tej budowli. Mimo to żaden z nich się nie zastanawiał nad tym, od myślenia był sierżant Piokone, który w tym momencie grał w przenośną grę o wiele mówiącym tytule "De geim".
- Sierżancie ... - szepnęła mu do ucha Waskez - zaliczył Pan rekord ??
- Nie skarb.. żołnierzu .. Ale myślę, że wszystko przede mną, prawda ?? - porozumiewaczo mrugnął okiem do swej podwładnej.
Waskez uśmiechnęła się, ukazując gustowny aparat nazębny z napisem "Fly friendly".
- No co dzieciaczki ?? - zwrócił się do reszty żołnierzy - Wchodzimy do środka, co ?? - powiedział,ponownie zerkając w kierunku Waskez.
- Sierżancie ... - zaczął szeregowy Ciachson - nie podoba mi się to ..
- Żołnierzu, to co mnie łączy z Waskez to nie twoja ..!. - przerwał mu sierżant.
- Ale Sierżancie ... nie podoba mi się to miejsce - dokończył Ciachson.
- Ach tak, rzeczywiście. Mi również ale rozkazy to rozkazy. Ruszać się cukiereczki !! - zawołał.
I tak oto nasza dzielna banda zaczęła zanurzać się w czeluściach opuszczonego budynku.
Żołnierze włączyli latarki i zobaczyli pobdzierane ściany, pokryte dziwnymi, kolorowymi symbolami.
- Poznaję to .... Hyk .. - ocknął się Kolaborez - te napisy ... to.. Hikkk to przecież.. Noo jak to się nazywało.. kurwa ..Hyk... Suchecki pomóż mi .. - zwrócił się Kolaborez do kolegi zajętego wycieraniem sobie pod pancerzem zamoczonego spirytusem podkoszulka.
- Co ja mam Ci pomóc ?? Nie trzeba było chlać tych mózgojebów.. he he he - Suchecki zaśmiał się pod nosem - ..Spytaj się Miqaela, dogadacie się - on ma po przodkach z Hiszpani wino zamiast krwi ... Hłe hłe hłe... i winogrona zamiast mózgu - oświadczył, nie przerywając czyszczenia.
Kolaborez był bliski czarnej rozpaczy.
- Miqael ... Hyk .. powiedz, z czym mi się to ..Hyykkk.. to gówno na ścianach kojarzy. ?? - zapytał błagalnie.
- Nooo... el Kolaborez. w Hiszpanias my mówimys na to La Ścianakabra. Kolaborez, musicies le sobies del przypomnieć o la nazwas z waszas jezykore... - powiedział wesoło Miqael.
Nagle Kolaboreza olśniło.
- WIEM !!! Too..to..to .. SZKOLNE GRAFFITI !!! - krzyknął głosem pełnym rozpaczy..
W oddziale zawrzało. Słychać było szepty i jęki przerażonych żołnierzy.
- Hm. To oznacza że są tu ..chOPCY.. - stwierdził z powagą sierżant Piokone. -... to grupa kosmicznych dzieciaków podróżująca po wszechświecie, mszcząca się na systemie edukacyjnym, niszcząc szkoły i mordując nauczycieli ...
Żołnierze podupadli na duchu, słysząc tą nowinę. Wśród środowiska wojskowego krążyły legendy o chOPCACH...
- Musimy stawić IM czoła... wchodzimy !! - pisnął ściśniętym ze strachu głosem sierżant Piokone.
I weszli ...
2003-02-23 13:07:41
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
piok

Staff Sergeant

LOL !!

De geim hahaha zajebne Smile ( me sciera lezke z oka)
Rogue wiecej ! wiecej !

naprocentowany pi(j)ok
2003-02-23 13:29:11
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 621978 Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

loooool Very HappyVery HappyVery Happy
2003-02-23 17:06:54
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

szkolne graffiti!

Very HappyVery Happy:D

wyjebioza :smile2:

w nastepnej pewnie bedziemy :force: na spraye Very Happy
2003-02-23 18:45:47
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Strona: Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu