Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: 1, 2, 3  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: nie wiemy nic o sobie ....
Surtsey

Lieutenant Colonel

nie wiemy nic o sobie ....

Jak już mówiłem, jestem tu całkiem nowy i nie znam w sumie nikogo a bardzo chciałbym poznać, bo to miejce to prawdopodobnie największe zbiorowisko
fanów Obcego w polskim necie. Właśnie takiego miejsca i takich ludzi szukałem od chwili kiedy zobaczyłem całą sagę.
Kogoś z kim można wymienić wiadomości tak o filmie jak i o grach dotyczących ksenomorfów, książek i wogóle wszystkiego co ich dotyczy.

Może napisalibyście parę słów o sobie.

A to kilka słów o mnie :
Jestem ucznie 3klasy LO prof mat - inf w Nowej Soli
Oprócz Aliena i Siggi jestem fanem Manchesteru United, Roberta Gawlińskiego i Wilków, Aerosmith,
Wiedźmina i Sapkowskiego, Książek A D Fostera.

Interesuję się ponadto astronomią i wszechświatem
(może z tąd zamiłowanie do Aliena), historią II wojny światowej, filozofią.

Ulubione dyscypliny sportowe to hokej i piłka nożna.
2003-01-15 13:30:17
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

A Sapkowski ci sie chwali, witaj w klubie Smile
2003-01-15 13:38:26
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Surtsey ...

To miłe z Twojej strony, ale nie wydaje mi się, aby były konieczne takie informacje, jak np. gdzie kto chodzi do skzoły, czy co lubi jeść na śniadanie. Ostatecznie to nie jest forum serialu " FRIENDS " Razz Jednak Twój entuzjazm jest wielece chwalebny Smile Oprócz Kolabora ( który ostatnio trochę przygasł ),brakuje "świeżej" krwi Smile
Pozdro
2003-01-15 14:33:51
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

A ja lubie Platki kukurydziane z musztarda i gumowym kurczakiem!!!!!!!!
2003-01-15 14:35:40
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

Zrozumcie, że jak na świeżą krew miałem prawo nie znać wszystkich zasad...
Wpisałem zainteresowania (choć to nie wszystko)
bo po pierwsze primo myślałem, że stuknąć coś o sobie będzie w dobry smaku, po drugie duo, może znalazłbym kogoś, kto interesuje się podobnymi rzeczami .
2003-01-15 14:54:27
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Wiekszosc normalnych ludzi ktorych znam ma dwa joble, tzw. Science Fiction i Fantasy, Science to oczywiscie Star Wars a fantasy jak nie trudno sie domyslic Tolkien.
No a u mnie to wlasnie Obcy i Sapkowski.
Do tolkiena jakos nie moge sie przekonac.
ps.
Jak smakuje napisanie czegos o sobie?
2003-01-15 15:09:58
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Ta astronomia też Ci się chwali - sam kiedyś chciałem czegoś więcej, ale stwierdziłem, że zakupy sprzętu, itp, itd, etc. jest w tym kraju kompletnym szaleństwem, a i samo to jako hobby sporo kosztuje. zamilowanie do gwiazd jednak do dziś we mnie tkwi Smile
teraz do innych:
Rogue - świetny rozdział Osady z panem Pierwszym Smile; z innej beczki co masz przeciw Friends??
Vysogotek - nie można jednak zapominać, że s-f i fantasy, to także niezapomniany Dick, Robinson Żelazny i wielu innych. Więc kurczenie tego wszystkiego tylko do SW i Tolkiena to lekka przesada
2003-01-15 16:02:07
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

dobra, to tera ja Very Happy
ur. 3 stycznia (3 stycznia urodzil sie tez Tolkien), lubie wladce pierscieni, ale nie lubie podrobek takich ksiazek. dla mnie film jacksona czy stare kreskowki dot. Wladcy P. to kompletna kicha, tfu!
z S-F lubie TYLKO Obcego. nie lubie SF przede wsyztskim dlatego, ze autorzy takich powiesci/filmow maja albo zbyt wybujala, albo tez nie maja wcale wyobrazni. terminator i predz jak dla mnie nie zaliczaja sie do SF, bo nie lataja tam smieszne, zielone ludziki z laserami o 4 parami oczu. Aliens to po prostu cud w tym calym lajnie Smile
uwielbiam muzyke punk. uwaga! tera rodza sie zboczenia i stereotypy: punk wlaczy z szufladkowaniem i gnebieniem ludzi, chociaz 90% spoleczenstwa uwaza, ze to wlasnie punki/metale zabijaja ludzi i zwierzatka na oltarzach. dobra, niewazne Smile
lubie tez jabole.. jabole rulez Very Happy i chocby piwo bylo ze zlotem, smak ma jak gowno z blotem Razz
w wieku 12 lat zaczalem pisac opowiadanie dot. Obcego. ma ze 200 stron A5, ale od ponad roku wala sie gdzies zagubione po dysku, a ja nie zmaierzam do niego wracac Smile
jestem uczniem 3 klasy podstawowej na ulicy Smierc Zasranym Faszystom i Rasistom 5, uwielbiam poza wymienionymi powyzej rzeczami: palic male dzieci i strzelac do ludzi z Pulse Rifle, przede wszystkim do staruszek Very Happy, majonez, transformersy (mam na kompie nawet caly film o historii Unitronu :O ), robic ogniska, czekac, az ktos ruszy sie, pozbierac czesci na naszego smartguna (moga byc nawet wypalone zapalki), robic nudne i beznadziejne jakosciowo filmiki :nerd: ze splagiatowana muzyczka Very Happy
poza tym prowadze maly narazie nieruchomy ze spraw technicznych handel filmami. jak powiedzial Rogue, mam troche za duzo entuzjazmu (pewnie dlatego, ze mama dawala mi na sniadanie platki z owsem i owsikami [takie bakterie, ktore spia w owsie Wink], na obiad ogorki z dzemem malinowym na chlebie tostowym, a na kolacje jakis kleik.. nazywal sie chyba "budapren" Razz )
na koniec dodam tylko, ze mam teraz wiecej czasu, i powracam do swojego poprzedniego stanu- napalonego forumowego downa Very Happy
a, i zawsze nosze przy sobie granaty od pulse rifle (tak na wszelki wypadek Very Happy )
2003-01-15 16:05:12
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

To sa me dwa glowne hobby, natomiast ksiazek innych ze tak powiem to mam caly pokoj, wiec dorzuce trzecie hobby; Szeroko pojeta fantastyka jako taka, do tego teatr i powiedzmy dobra muzyka z uwzglednieniem grania na gitarze (ah te pozdzierane paluchy Smile)
Pozatym lubie dobry tyton i inne hmm latwopalne substancje Smile
kolabor, to jest nieglupi pomysl, sciagne sobie zdjecia i zrobie pare granatow do m41, beda jak znalazl jak skoncze swoja pulsetke skladac:P
2003-01-15 19:05:50
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

no dobra....

Uwielbiam Obcego od ponad dziesięciu lat. Od roku Tolkiena i jego twórczość i wcale nie uważam, że filmy Jacksona to kicha - to jasne, że KAŻDA proba nakręcenia Władcy byłaby nieudana, ponieważ nie da się oddać w 100 % klimatu książek. Jednak obraz przedstawiony w filmie ma coś z tego klimatu.
mefi - Broń Boże nic przeciwko Friends ( mam polowę odcinków na kasetach Smile ) to była taka metafora Razz
Kontynuując o mnie to moją pasją jest także rysunek, mimo to daleko mi jeszcze do poziomu Virusa. Inną rzeczą jest fakt, że nie mam dostępu do tak zróżnicowanych środków artystycznych jak np. aeorograf, czy coś podobnego. Ale Virus ma talent i kropka.
Jak zauwazyleś, od niedawno próbuję coś pisać ... ale efekty są raczej marne ...
Ufff więcej grzechów nie pamiętam Razz
2003-01-16 13:26:57
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Sammel

Sergeant

hehe aż mi dupe ścisneło czytając wasze szczere wypowiedzi:D Postanowiłem też napisac coś o sobie:

Jestę wysokim, przystoinym brunetem 9to tak jakby jakaś kobiałka tu zajżała ;p). Uwielbiam literature fantasy (Tolkin, Robi Hobb itp.) oraz SF (F. Herbert, H. Harison itd.). Moim ulubinym filmem jest Aliens (teraz was zaskoczyłem co?Wink)Słucham metalu, gotyku oraz folku i jeste bardzo nietolerancyjny jeśli chodzi o inne gatunki muzyczne. No to tyle na temat moich zalet :]

Pozatym codziennie składam mojego kota w oferze lucyferowi oraz uprawiam sztańską rozrywke zwaną RPG.
Lubię pizze, fasolke po bretońsku i kluski śląskie, z napoii - Beherowke,Piwo, Tequile, Vermuty. Nie lubię win a takie gówno jak jabol miałem raz w ustach i dotej pory żałuję.

Jestę za eutanazją, aborcja i związką homo. Przeciw - kościłowi, głupocie i faszyzmowi itp.
2003-01-16 15:11:32
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Sammel?
A ILL NINO to tez jest metal? I Korn i te klimaty?
Bo jak tak to ja tez metalu slucham.
A jak przyszedlem pierwszy raz do internatu mojej budy, to bylem lysy, mialem szerokie spodnie i chcialem wszystkich bic.
No, a potem pomieszkalem troche, przeprowadzilem pare dymnych eksperymentow na mozgu i teraz pacyfisci gorom!
hep!
A japcoky sa dobre, tylko trza strasznie szybko pic zeby sie nie porzygac Smile
2003-01-16 15:23:29
Sammel

Sergeant

nigdy nie słyszałem o A ILL NINO, a Korn zdecydowanie nie jest metalem (tu może mnie zrugacie ale to się chyba nazywa grunge/grandż czy jakoś tak Razz)

A nie żal wam wątroby na te pomyje ?

VYSOGOTEK:
"No, a potem pomieszkalem troche, przeprowadzilem pare dymnych eksperymentow na mozgu i teraz pacyfisci gorom!"

hehe przypomniał mi sie tekst z Plutonu - wietnamczycy specjalnie dają wam to ziele aby zmniejszyć ochotę żołnirza do walki (czy jakoś tak to brzmiało)
2003-01-17 08:21:34
Surtsey

Lieutenant Colonel

Vysogotek...

Napisanie czegoś o sobie smakuje kijowo..
Zwłaszcza, że na początku zostałem zbrechtany.
Pomyślałem, że to takie miejsce w którym nic o nikim nie wie, ale każdy o sobie wie wszystko.
Teraz widzę, że ludzie piszą i to dość wylewnie jak
np. : Kolabor[yellow][/yellow].
2003-01-17 10:37:09
Surtsey

Lieutenant Colonel

coś jeszcze..

POwiem jeszcze o sobie kilka słów. Podobnie jak Vysogotek lubię Sapka ale nie lubię Tolkiena, od
siebie dodam, że dobrze mi się spało czytająć pierwszą część...
Podobnie jak wużej wymieniony mam pożdzierane paluchy od gry na gitarze. Vysogotek - stuny masz metalowe, czy żyłki ?
Pozdro
2003-01-17 10:46:59
Kolabor
Uuuuu...

Major

gracie na gitarze?

ale elektrycznej czy klasycznej? jak zalatwicie perkusiste, moge grac za basa lub pierwsza gitare Smile elektryka mam od dosc dawna, wiec jakies tricki tam znam Smile mozna sie kiedys spotkac i cos zagrac Razz
2003-01-17 11:44:53
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Metalowe, akustyczna YAMAHA, ale dopiero siem ucze...
No, zdzieranie palcow do krwi wychodzi mi juz bardzo dobrze...
Smile
2003-01-17 13:36:55
Surtsey

Lieutenant Colonel

Ja też mam akustyczną i też jestem początkujący.
Zacząłem zdzieranie paluchów na "ciągle pada", wg
gościówki od tego powinno się zaczynać naukę.
Najgorzej mi idzie z akordami barowymi, tam gdzie trzeba przytrzymać wszystkie struny jednocześnie.
A Ty co umiesz już zagrać ?
2003-01-18 10:33:11
MAYAK

Staff Sergeant

Hi Surtsey!
Chciałeś o ile pamiętam(mam w sobie 12 browarów)
poznać co niektórych Alienfanów.So here I am-
rockin`like a hurricane!!- OK żarty na bok.
Muszę powiedzieć że:
Zawsze będę przeciwny i niczym papież będę potępiał
powiedzenie Kolabora "..choćby piwo było ze złotem
smak ma jak gówno z błotem." NO FUCKIN` WAY MISTER!
To właśnie bełty i winopodobne wyroby rozpierdalają
ludziom wątroby!Ha!Browar RULES!!
Ale...
Zawsze będę popierał powiedzenie Kolabora "..lubię
palić małe dzieci(nienawidzę bachorów ,YUCK!!) i
strzelać do ludzi z Pulse Rifle,przede wszystkim
do staruszek" - YEEAH!! KILL`EM ALL -zwłaszcza
jeśli chodzi o staruszki słuchające namiętnie
Radia Maryja (Błech!!)Do takich celów
napierdalałbym ze Smartguna BTW :)Jak i do chujów
dobijających się do dzrzwi z tzw. kolędą-LET`S ROOOCK!!

Mr.Kolabor, I like punk too,zwłaszcza polski punk z
lat 80-tych,Ech młodośćSmile Jakbyś miał jakieś
ciekawe kawałki daj znać.

OOPS! Surtsey,właśnie zauważyłem że TAKIE towarzycho może cę trochę hmmm....odstraszyć,więc
-Check my profile
-Pierwszy raz zetknąłem się z ALIEN w roku 81/82
w legnickim kine "Piast"
-Pierwszy raz zetknąłem się ze stroną Ciacha we
wrześniu 2000
-Pierwszy traz zetknąłem się z piwem w wieku 6 lat
Very Happy
-Pierwszy raz zetknąłem się z bronią(wiatrówka)też
w wieku 6 lat Very Happy :D

To co,chyba nie jestem AŻ TAKI ZŁY!!He he! Smile

Welcome aboard Surtsey!
May the Alien be with you!
2003-01-27 21:44:15
MAYAK

Staff Sergeant

Hi Surtsey!
Chciałeś o ile pamiętam(mam w sobie 12 browarów)
poznać co niektórych Alienfanów.So here I am-
rockin`like a hurricane!!- OK żarty na bok.
Muszę powiedzieć że:
Zawsze będę przeciwny i niczym papież będę potępiał
powiedzenie Kolabora "..choćby piwo było ze złotem
smak ma jak gówno z błotem." NO FUCKIN` WAY MISTER!
To właśnie bełty i winopodobne wyroby rozpierdalają
ludziom wątroby!Ha!Browar RULES!!
Ale...
Zawsze będę popierał powiedzenie Kolabora "..lubię
palić małe dzieci(nienawidzę bachorów ,YUCK!!) i
strzelać do ludzi z Pulse Rifle,przede wszystkim
do staruszek" - YEEAH!! KILL`EM ALL -zwłaszcza
jeśli chodzi o staruszki słuchające namiętnie
Radia Maryja (Błech!!)Do takich celów
napierdalałbym ze Smartguna BTW :)Jak i do chujów
dobijających się do dzrzwi z tzw. kolędą-LET`S ROOOCK!!

Mr.Kolabor, I like punk too,zwłaszcza polski punk z
lat 80-tych,Ech młodośćSmile Jakbyś miał jakieś
ciekawe kawałki daj znać.

OOPS! Surtsey,właśnie zauważyłem że TAKIE towarzycho może cę trochę hmmm....odstraszyć,więc
-Check my profile
-Pierwszy raz zetknąłem się z ALIEN w roku 81/82
w legnickim kine "Piast"
-Pierwszy raz zetknąłem się ze stroną Ciacha we
wrześniu 2000
-Pierwszy traz zetknąłem się z piwem w wieku 6 lat
Very Happy
-Pierwszy raz zetknąłem się z bronią(wiatrówka)też
w wieku 6 lat Very Happy :D

To co,chyba nie jestem AŻ TAKI ZŁY!!He he! Smile

Welcome aboard Surtsey!
May the Alien be with you!