Autor |
Temat: Obcy 3 |

Private
|
Obcy 3
Witam Jestem tu nowy.
Mam jedno pytanko.
W Obcym 3 na filmie widać jajo przylepione na suficie.
Kto je złożył?
Królowa?
Ale przecież do zrobienia jaja potrzebuje tego "odwłoku"
A na statku nie miala go.
Więc moje pytanie brzmi "jak te jajo się pojawiło się na SULACO"?
|
|
2005-12-11 21:42:31
|
|

Lieutenant Colonel
|
po 1: witamy
po 2: zanim coś napiszesz przeczytaj regulamin i przejrzyj tematy na forum, bo się powtarzasz ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2005-12-12 14:48:29
|
|
Second Lieutenant
|
Cytat: | po 2: zanim coś napiszesz przeczytaj regulamin i przejrzyj tematy na forum, bo się powtarzasz
|
ja powiem tak - na tym forum jest jeden wielki burdel
żadnych działow, tematy wpieprzone wszystkie do jednego worka, nie idzie nic znaleźc (o czym się sam przekonalem parę razy) więc jak wiesz gzie jest ta odpowiedź to podaj mu linka bo cholery można dostać próbujać w tym burdelu znaleźc cokolwiek.
I odpowiedź dla Didola:
-fakt, krolowa niby potrzebuje odwłoka, ale niewykluczone że może znieśc jedno jajo bez niego (wiem że to naciagane), a moze miała jedno przyklejone do tyłka? kto wie?
-istnieje też teoria że Bishop jednak był zdrajcą i je podrzucił 9ale w nią nie wierzę)
- tak więc jajo znalazło się tam bo bez niego nie było by filmu, dlatego musiało się tam znaleźć w taki czy inny sposób. pewnosci jak to się stało nie mają pewnie nawet scenarzyści A3  ____________________________________ ..................
|
|
2005-12-12 18:37:57
|
|

Lieutenant Colonel
|
Gieferg napisał: | ja powiem tak - na tym forum jest jeden wielki burdel
żadnych działow, tematy wpieprzone wszystkie do jednego worka, nie idzie nic znaleźc (o czym się sam przekonalem parę razy) więc jak wiesz gzie jest ta odpowiedź to podaj mu linka bo cholery można dostać próbujać w tym burdelu znaleźc cokolwiek. |
jest wyszukiwarka, leniu
A zresztą temat ten był całkiem niedawno odkopany, więc powinien być na 3 najbliższych stronach ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2005-12-12 19:02:40
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Poza tym jest coś takiego jak fiorina.prv.pl do której link cały czas kłuje po oczach... Na tej stronie znajduje się coś takiego jak faq i... od tego można zacząć... ____________________________________
|
|
2005-12-12 19:43:45
|
|
Second Lieutenant
|
Cytat: | jest wyszukiwarka, leniu |
jest i co z tego?
wpiszesz jakies hasło i wyświetli ci w cholere tematów z czego niektóre po 10-15 stron. Oczywiście lepiej niech se każdy szuka w nich odpiwedzi bo inni co prawda wiedzą ale zamiast się tą wiedzą podzielić tracą czas na wypisywanie tekstów typu:
zasadniczo to już chyba nic odnośnie tych filmów nie należałoby pisać bo wszystko ktoś już kiedyś napisał. A większego burdelu nie widziałem na żadnym forum, co jest dość wkurzające zważywszy na to że tematyka tu poruszana całkiem mnie interesuje. Oczywiście wielkim problemem bylo by podzielić to na działy  ____________________________________ ..................
|
|
2005-12-12 23:42:26
|
|

MODERATOR
|
Gieferg napisał: |
jest i co z tego?
wpiszesz jakies hasło i wyświetli ci w cholere tematów z czego niektóre po 10-15 stron.
|
Proponuje poswiecic czas na zapoznanie sie z wyszukiwarka, zanim zaczniesz sie klocic.
Sa opcje takie jak:
"Szukaj wszystkich słów"
"Pokaż wyniki jako posty"
Wpisanie "jajo kapsuła" zwraca 2 wyniki...
Wpisanie "jajo sulaco" - zwraca więcej wyników, ale załóżmy że jesteśmy leniwi, więc klikamy w drugi (pierwszy wynik to post Didola):
i co?
temat: Temat: Morse161 o Alien III
zeby bylo zabawniej, w tym watku, po kliknieciu pojawia sie moj post z linkiem do wczesnijeszego watku takze dotyczacego alien 3.
Cytat: |
zasadniczo to już chyba nic odnośnie tych filmów nie należałoby pisać bo wszystko ktoś już kiedyś napisał. A większego burdelu nie widziałem na żadnym forum, co jest dość wkurzające zważywszy na to że tematyka tu poruszana całkiem mnie interesuje. Oczywiście wielkim problemem bylo by podzielić to na działy  |
rotfl. ____________________________________ Uwazaj o co prosisz bo mozesz to dostac
|
|
2005-12-13 00:46:11
|
|
Second Lieutenant
|
co nie zmienia faktu że forum byłoby bardziej przejrzyste gdyby działy w nim były  ____________________________________ ..................
|
|
2005-12-13 01:43:25
|
|

MODERATOR
|
Gieferg napisał: | co nie zmienia faktu że forum byłoby bardziej przejrzyste gdyby działy w nim były  |
Co kto lubi. Ja osobiscie nie lubie wlazic na takie fora gdzie sa dzialy (chyba ze tmatyka naruca). Tutaj to odpiero bylby balagan...
Znikam spac, cu ____________________________________ Uwazaj o co prosisz bo mozesz to dostac
|
|
2005-12-13 01:46:46
|
|
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
Ja też jestem przeciw działom. Wkurza mnie to wręcz na innych forach iż by zobaczyc najnowsze posty musze łazić po działach. Tutaj mam wszystko od razu na pierwszej stronie na samej górze. Ładnie i przejrzyście.
Jakby były działy i by nie było postów typu "poszukaj" to bysmy w kazym dziale mieli po xxx tematów na ten sam temat. Przykład: dział "Obcy 3" -> 32 tematy o tytule "skąd sie wzięło jajo na sulaco?". A jakbys chciał poszukać odpowiedzi na pytanie "dlaczego królowa tak długo siedzi w nosicielu" to bys musiał sie przekopywac przez tematy "z jajem". ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2005-12-13 07:38:30
|
|

Private
|
Nie kłućmy się.
Zresztą mam dopiero 13lat.
Wię nie jestem jeszcze taki mondry jak Wy.
Bishop nie był zdrajcą chyba.
|
|
2005-12-13 10:56:41
|
|

Major
|
Didol (KING ALIEN) napisał: | Nie kłućmy się.
Zresztą mam dopiero 13lat.
Wię nie jestem jeszcze taki mondry jak Wy.
Bishop nie był zdrajcą chyba. |
ale słowniczek ortograficzny to chyba już znasz
mikomu na forum przedszkolaki nie przeszkadzają ale takie rażące byki troszkę w oka kolą...
starajcie się pisać poprawnie  ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2005-12-15 10:48:19
|
|
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
Virus stary zgredzie, nie chcesz bym zaczał cytowac wypowiedzi wszystkich uzytkownikow forum
chociaz racja - błedy nie w takiej ilosci i nie rzucające się w oko  ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2005-12-15 21:25:20
|
|

Major
|
MIKET napisał: | Virus stary zgredzie, nie chcesz bym zaczał cytowac wypowiedzi wszystkich uzytkownikow forum
chociaz racja - błedy nie w takiej ilosci i nie rzucające się w oko  |
te.. a w łep byś nie chciał? makaronie jeden...?  ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2005-12-19 09:46:36
|
|

Private
|
Virus - piszesz o błędach, a sam je popełniasz nagminnie.
Staraj się pisać poprawnie.
Jeśli zaś chodzi o powtarzanie tematów - zamiast pisać, że to już było, i żeby nauczyć się szukać, lepiej odpowiedzieć na zadane pytanie lub nie odpowiadać wcale. Tym sposobem można uniknąć takich dyrdymałów jak te, wypisywane tutaj.
|
|
2006-01-01 14:50:58
|
|

Major
|
Ride27 napisał: | Virus - piszesz o błędach, a sam je popełniasz nagminnie.
Staraj się pisać poprawnie.
Jeśli zaś chodzi o powtarzanie tematów - zamiast pisać, że to już było, i żeby nauczyć się szukać, lepiej odpowiedzieć na zadane pytanie lub nie odpowiadać wcale. Tym sposobem można uniknąć takich dyrdymałów jak te, wypisywane tutaj. |
a w łep byś nie chciał makaronie jeden???
ja moge se błędy walić bo jestem tu od początku tego boarda...  ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2006-01-01 18:29:31
|
|

Private
|
Chciałbym w łeb. Co teraz z tym zrobisz? Jestes od poczaku tego boarda - wow, ale mi zaimponowałeś, Wąski.
A tak poważnie, to pomyśl zanim coś napiszesz (banał, ale adekwatny).
|
|
2006-01-01 19:21:59
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Ride27 napisał: | A tak poważnie, to pomyśl zanim coś napiszesz (banał, ale adekwatny). |
Kurcze, po takim tekście...
Ender, czemu na tym boardzie nie ma punktów za elokwencję? ____________________________________
|
|
2006-01-01 20:09:21
|
|

Private
|
|
2006-01-01 20:23:21
|
|

Major
|
Ride27 napisał: | Chciałbym w łeb. Co teraz z tym zrobisz? Jestes od poczaku tego boarda - wow, ale mi zaimponowałeś, Wąski.
A tak poważnie, to pomyśl zanim coś napiszesz (banał, ale adekwatny). |
hehe - ja już chyba nie muszę, myślenie pozostawiam Tobie  ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2006-01-02 09:00:19
|
|
|