Autor |
Temat: Sytuacja na forum |

Lieutenant Colonel
|
Sytuacja na forum
TAK !! I proszę tego nie cenzurować, ale po prostu rzygać się już chce. Po pierwsze chodzi o liczbę tematów, które tak naprawdę są o niczym i które równie dobrze dałoby się scalić w jednym, góra dwóch. Mam tu na myśli osławione już AvP. Mamy od cholery topików o tym - AvP i stara załoga, AvP na dvd, AvP i gówno na śniegu, AvP i utracone nadzieje, AvP i 1000 innych problemów. To raz. Druga sprawa jest taka, że osobiście mam już dość pierdolenia w każdym temacie (nawet nie o AvP) o tym, jak to film nie został spieprzony, co by tu zrobić Andersonowi, etc. Filmu nie widziałem (wina kilku osób z forum, co skończy się na tym, że idę do kina, skoro już weszło ), choś słyszałem więcej złego, jak dobrego na temat tego dzieła. Nie zmienia to jednak faktu, że szczerze mam już dość takiej sytuacji na forum. Dlatego prosiłbym o scalenie wszystkich tych głupot w jeden, góra dwa tematy oraz o skończenie tych durnych dysput. Większość z Was już się wypowiedziała na temat filmu (najczęściej źle), więc po co to ciągnąć, tym bardziej, że przeważają wypowiedzi typu Anderson to skurwiel, a film to dno, etc. Aż odechciewa się wchodzić na forum.
Kolejna rzecz to atmosfera. Wielu użytkowników wypowiada się już znacznie rzadziej albo i w ogóle (mam tu na myśli tych starszych stopniem, jak Piok czy Mares) i szczerze im się nie dziwię. Nie potraficie się porozumieć bez kłótni i naskakiwania na siebie, czego najlepszym dowodem jest temat o IV zlocie, który ledwo daje się czytać. Jak tak dalej pójdzie, to albo nie dojdzie do zlotu, albo będzie to najgorszy zlot w historii (dość krótkiej, ale jednak). Proponuję więc o powstrzymanie swoich nerwów na wodzy i generalne opanowanie się, nie robienia chlewu z forum, bo naprawdę źle to wygląda. I nie mówię tu o pktcie widzenia samych userów, ale także o tym, jak widzą to nowi, którzy widząc ten wyciekający syf i burdel aż się boją wejść, a jak już wejdą to robi się gorzej.
Także no offence i peace to all !!! ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2004-11-03 20:31:15
|
|

Major
|
..... hahaha ....
....pchaj sanki fraglesie!!!...    ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2004-11-03 20:38:00
|
|

Gunnery Sergeant
|
Przesadzasz-w koncu JA bede na zlocie;]
A to dobrze wrozy;]
Ssy ____________________________________ Destiny has many faces-life has but only one.
|
|
2004-11-03 21:00:22
|
|
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
No tak...wiedziałem ze do tego dojdzie...ale Mefi ma racje.
W niemal KAZDYM temacie przewija sie temat avp...Ender tez juz o tym wspominał...troche tego za duzo..owszm jest to wydarzenie dla fanów obcego bo badz-co-badz nie czesto wychodza nowe filmy z obcym, ale od kiedy wyszły pierwsze plotki, poprzez moment gdy wszyscy (prawie) obejrzeli film i nawetpo - avp jest głównym tematem rozmów...jestem ZA zrobieniem z nich jednego tematu...najwyzej bedziecie cytowali post na który chcecie odpowiedziec  ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2004-11-03 21:40:59
|
|

Lieutenant Colonel
|
Ja : Bzdura, na pewno o tym nie mowiles wczesniej !
Ktoś : Mowilem, na stronie TYSIĄC-KURWA-DWANAŚCIE-MILIONOW-PIĘĆSETNEJ !!
-----------------------------------------------------------------
Bo tyle sie zrobi po scaleniu wszystkich tematów o AvP, a przekopywanie sie przez to to watpliwa przyjemnosc.
AvP powstal, i trzeba sie z tym pogodzic. JA wole o tym gadac, niz ubrać się na czarno i udawać ze nic sie nie stalo.
A co do tego ze Mares i Piok nie wchodza na forum - naprawde, nie sadze zeby AvP mialo na to JAKIKOLWIEK wpływ. ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2004-11-03 21:59:19
|
|

Lieutenant Colonel
|
Rogal - nie przeczytałeś zdaję się uważnie. Nie chodzi o samo AvP, ale o Wasze podejście do tego i potraktowanie tematu. ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2004-11-03 23:04:50
|
|

Gunnery Sergeant
|
No ale jak to traktowac?Duze nadzieje-i taka klapa.
No i jeszcze niektorzy ludza sie,ze w tym filmie jest cos dobrego i staraja sie tych motywow bronic,inni wrecz przeciwnie.
To normalne.
Jestem pewien,ze gdyby forum istnialo w czasach premiery AR sytuacja bylaby podobna.Temat rzeczywiscie sie troche rozciagnal,ale w naszym malym swiatku jest to temat "na czasie".
Ssy ____________________________________ Destiny has many faces-life has but only one.
|
|
2004-11-03 23:09:45
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Eeee, Mefisto...
Jojczysz
Myślę że sytuacja obecnie jest o wiele lepsza niż pół roku temu gdzie wtedy to dopiero była posucha na forum. Ja wiem że Cię boli fakt, iż nowego filmu Andersona nie widziałeś, ale inni widzieli i chcą dać upust swoim emocjom. Bądź cierpliwy za pare tygodni emocje opadną.
A co do nowych userów. Jak nie umieją żyć w takich warunkach to i tak pewnie uraczyli by nas paroma postami i koniec. Niewielka strata. ____________________________________
|
|
2004-11-04 01:17:47
|
|

First Lieutenant
|
Co do mnie, starszego użytkownika i mojego udzielania się na forum, to nie wynika ono z tego, że filmy Andersona(którego kiedyś broniłem)zniechęcaja mnie do wizyt tutaj... fakt, opadają ręce po kolejnych filmach tego bezczelnego gnojka , ale prawda jest bardziej przyziemna - praca niby DSLek jest heh ale mam szefa tuz za plecami za szybką, jak Kowalski na reklamie - a po pracy, jak to po pracy
Nie ma jednak praktycznie dnia żebym nie zaglądnął, a że Avp to mój nie najlepszy temat, to wiecie
Co do idioty Andersona, widzieliście jego najnowszy film??? On jest z niego dumny, ja natomiast po seansie myślałem, że się pochlastam
Spoiler
Kto z was grał w serie Residenta, wie o co chodzi ... Ale ja pytam: o co biega z tym Andersonizmem tz. co to jest kurwa za przyjażń między śmiertelnymi wrogami??? najpierw Pred z matką Blade'a , teraz przepierdzielony Nemesis z Alice ...
what da fuck ???
|
|
2004-11-04 08:19:10
|
|

Sergeant
|
Propozycja.
Owszem, AvP to nie najprzyjemniejszy temat, ale przecież wszyscy jesteśmy nim trochę poruszeni: ktoś bawi się naszymi Robalami! I brzydko się bawi i trudno o tym nie mówić. Przejdzie tak jak pamięć o samym filmie (mam nadzieję).
I moja skromna sugestia: to zaczynajcie nowe topiki o Aliens, pozastanawiajmy się czy Obcy robią kupę i co się w 2179 r. działo w Rosji!
Uprzedzając ewentualne stwierdzenie "sama zacznij" zaznaczam, że chętie ale pewnie napiszę o czymś co było np. 2 lata temu (a jeszcze nie wyczytałam wszystkich starych tematów, więc...) i jakiś wyga odpowie mi jeno obcesowo, że "to już było" i pod spodem link do tematu z 12.04.2000. To znaczy ja to właśnie robię na "swoim" forum ale no wiecie... punkt widzenia zależy od punktu siedzenia a tu akurat jestem kotem. ____________________________________ "Any event can lead to stress and, as everyone has experienced, events don't always come one at a time." - US Army FM 21-76. Survival.
|
|
2004-11-04 20:52:03
|
|

Private
|
nowe
eeeeeeeee ja avp nie widzialam, nie zamierzam i nie planowalam, jestem tu od 5 minut i zauwazylam ze duzo tematow dotyczy tego filmu, ktory jak sie domyslam jest nieudany, ale o tym to juz wszyscy wiedza, wiec? po co to rozdmuchiwac? ludzie sa lepsze tematy niz nieudane filmy ktorych - zauwazylam, jest coraz wiecej, niz mniej.
pozdrawiam ____________________________________ jogi bubu:P sneila
|
|
2004-11-06 12:13:34
|
|

Lieutenant Colonel
|
No ale co tu poradzic skoro te filmy, które są super, bomba itp zostały już przewertowane od deski do deski :/ ? NAjgorsze jest to, ze teraz przez jednego głupiego śmiecia i zachłanną wytwórnię bedziemy mieli coraz więcej "udanych" filmów. Przydałoby się coś z tym zrobić. Zebrać ludzi z całego świata i napisać co o tym sądzimy... czasami sie takie rzeczy udają, ale to trzeba dupy ruszyć :/.
|
|
2004-11-06 15:25:36
|
|
Qvintoo
Watashi baka desu
|

First Sergeant
|
Wracjac do tematu...
To fuck, atmosfera sie zmienila. Pojawilo sie troche nowych avatarkow, bylo pare wojen, ale ogolnie forum sie trzyma i to jest plus
Moze nie odkryje ameryki jak powiem, ze dziwnie sie zaczelo dziac wraz z pojawieniem sie AvP. Pierwsze, prehistoryczne posty dotyczace tego filmu (a raczej jego produkcji) byly naladowane optymizmem (pamietam jak Suchy chcial jechac do Pragi podczas realizacji ) Im coraz blizej premiery bylo, tym bardziej sytuacja sie zmieniala. Zaczely sie narzekania, ze Anderson be, Anderson fu. Pojawili sie nowi userzy, zaczelo byc jeszcze gorzej (nie zebym cos mial do tych 'nowych' bo jeszcze z 1.5 roku temu sam sie plulem i sapalem ).
Po premierze AvP nastapila jakas martwica, apatia i zrzedzenie. IMO to wlasnie przez AvP
|
|
2004-11-06 16:57:24
|
|

Staff Sergeant
|
Mozna by na zlocie jakims najblizszym ( da bog w malejpolsce budziet zlocisz ten) uskutecznic calopalenie kukly andersona, budowa jej bedzie latwa, wlosy jak wkurwiony i przetluszczony szopen i dlugie lapska , jakis korpusik i tyle, proscizna panie !
Dla niepoznaki i zeby ludzie sie z nas nie smiali, ze wyrazamy niezadowolenie w drastyczny taki sposob iz jakies filmidlo nam sie nie podobalo, mozna by tez spalic flage USA( lub dowolnie inne bedace trendy barwy narodowe ) a na pytania kogo palimy, odpowiadac ze to ichni bwana kubwa, ktory zanizyl, obnizyl, nie przyznal, odebral lub przydzielil nie komu co trzeba coskolwiek, do wyboru. Bedzie niezle, boc przeca i tajemnica zwiazani bedziem iz tak naprawde nei bwana kubwe palimy, jeno mister andersona( neo hhuehue) i powaznie, bo w miejscu publicznym git byloby to umiejscowic palenie owe to no i medialnie bo sie media ( maslo maslane) zleci jak pscoly do miodu, no i last but not least a nawet primary targetem bedzie to , iz bedzie smiesznie, toc wszystkich nie wtajemniczonych w kunia zrobimy !
Cala zlosc razem z mister andersona kukla (NEO ! )sie wypali nasza/wasza i spokoj uswiecony i lad na forum zapanuje. amen.
piok has spoken.
W sumie niezle, naplodzilem sporo tekstu ani razu nie angazujac mozgu...
Jestem w pyte !
|
|
2004-11-07 17:31:20
|
|

Sergeant
|
*po chwili milczenia*... Mhm.
Poza tym. Z przykrością stwierdzam, że forum ma robaki. ____________________________________ "Any event can lead to stress and, as everyone has experienced, events don't always come one at a time." - US Army FM 21-76. Survival.
|
|
2004-11-08 22:43:17
|
|

Gunnery Sergeant
|
Soshka!
Jestes wspaniala!
Jestes wielka(nie chodzi mi o nadwage;)!
Ale,kurwa,o co wam ludzie chodzi?
AvP powinien wywolac poruszenie,i wywolal.To wazny film dla kazdego fana.I nie dziwie sie,ze ludzie chca na jego temat dyskutowac..
No kurcze..
|
|
2004-11-09 04:19:49
|
|

Lieutenant Colonel
|
Settesz napisał: | To wazny film dla kazdego fana.No kurcze..
|
W morde, wstałem dzisiaj o 5.40, zaraz mam 3,5h wykład (bosz ) i nie czuje siepzrez to najlepiej.
I nade wszystko w cholere nie rozumiem Twojej wypowiedzi!!!
Ważny pod jakim względem? ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-11-09 10:15:52
|
|

Sergeant
|
On chyba ironizuje.
A ja nie mam nadwagi  ____________________________________ "Any event can lead to stress and, as everyone has experienced, events don't always come one at a time." - US Army FM 21-76. Survival.
|
|
2004-11-09 13:58:31
|
|

Lieutenant Colonel
|
Soshka napisał: | On chyba ironizuje.
A ja nie mam nadwagi  |
dzieki za wytłumaczenie...
naprawdę nie kontaktuję dzisiaj, przed chwila to 3,5 h cholerstwo sie skończyło, ale to jeszcze nei koniec zajęć na dziś.
Koniec będzie o 20.00
 ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-11-09 14:22:54
|
|

Sergeant
|
Bidactwo Uśmiechnij się, ja też do 20.00 dzisiaj. Pocierpimy razem. ____________________________________ "Any event can lead to stress and, as everyone has experienced, events don't always come one at a time." - US Army FM 21-76. Survival.
|
|
2004-11-09 14:26:14
|
|
|