Autor |
Temat: pytanie? |
Second Lieutenant
|
pytanie?
Hym...... Odnosze wrazenie ze po za 2 -3 osobami nikt nie czytuje tego message borda! Wiedze tez ze od ilosci chetnych na zlot az mi w oczach miga!!( No cuz pisalem ze to zalezy wylocznie od wspolnego entuzjazmu na razie jescze nic nie przesadzam ... PA!
|
|
2000-01-08 07:27:00
|
|
MODERATOR
|
"game over man !"
Sadze ze to sie nie uda - chodzi o zorganizowanie zlotu. Za malo chetnych i wiecej raczej nie bedzie, nikt raczej nie zasponsoruje takiej imprezy - a bez grubszej kasy nie ma szans zorganizowac czegos naprawde sensownego - bo przecierz nie mowimy tu o spotkaniu kilku znajacych sie z netu zapalencow w prywatnym mieszkaniu...
Co do ilosci osob czytajacych regularnie ten message board to jest ich na moje oko kolo 10 - no i dobrze, ta strona nie zostala zrobiona dla mas i jest skierowana do wskiego kregu entuzjastow, wiec dla mnie jest to wynik calkowicie satysfakcjonujacy ! ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2000-01-08 07:59:00
|
|
MODERATOR
|
ogolnie
Racja. Co jest grane??? Nikt nie chce zlotu??? Banda patałachów. Nie ma prawdziwych fanow Obcego z prawdzwego zdarzenia poza kilkoma kolesiami min Tomexx i CIACHO i jeszcze tylko kilku... Jestem zajebiście zawiedziony.
|
|
2000-01-09 12:03:00
|
|
|