Autor |
Temat: Do CIACHA |
Michoo76
Force will be with you....
|
Gunnery Sergeant
|
Może PO
|
|
2008-01-07 18:05:53
|
|
TonyHudson
Młodszy brat Hudsona :)
|
Sergeant
|
Powrót Ciacha - fana legende, POZDRAWIAM!
Podobno macie w planach zmienić szate graficzną, zastanawiam się i martwie, czy odnowiona strona Ciacha będzie dostępna w javie? (tam gdzie się liczyło mission time).
Cytat: | Powstanie za to zamknięte i zahasłowane FTP dla die-hard fanów gdzie będzie naprawde masa perełek . |
Jak rozróżnisz zaufanego die-hard fana od lamy która by chciała żebyś ciągnął po sądach? Może będzie jakiś zestaw pytań?
|
|
2008-01-07 23:13:59
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|
MODERATOR
|
TonyHudson napisał: | Jak rozróżnisz zaufanego die-hard fana od lamy która by chciała żebyś ciągnął po sądach? Może będzie jakiś zestaw pytań? |
Zaufany fan nie zdradza tendencji autodestrukcyjnych w postaci publikowania topicu: "Wiecie co, Avp to bardzo dobry film!"
|
|
2008-01-07 23:34:34
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|
Captain
|
HICKS napisał: | Rogue napisał: | A co do Tomexxa to nie wiem.... FIZYKI? |
Eh, Wy...
Tomexx zasłynął z pewnych fachowych tekstów napisanych na stronę CIACHA (już ich niestety nie ma). Przypomnijcie sobie od czego był specem. |
nie pamietam o czym te teksty byly...
Ale pewnie uczy czegos scislego (matma? chemia?) albo jakis rysunek.... Gosc ma glowe i smykalke.
Ech stare dobre czasy, gdy z Tomexxem wybralismy sie na Alien Directors Cut..... Tomexx to legenda.. juz nawet nie pamietam jak wyglada, chyba mieszka w Rembertowie ;)
O wlasnie - moze wyklada cos na AON-ie w Rembertowie ?
Tomexx odezwij sie czasem !
|
|
2008-01-08 01:39:54
|
|
Lance Corporal
|
Swietna informacja, pogratulowac Ciachowi inicjatywy. Jego strona byla naprawde swietna i szkoda ze stanela w rozwoju dawno temu. Brak mi zwlaszcza dzialu z downloadami, bo ksiazek Fostera nie mozna juz nigdzie dostac - a jak przed swietami zamowilem na allegro, to przepadly na poczcie. :/ Mam nadzieje ze wyglad strony sie poprawi, bo dzis to juz taka troche ramotka - tak samo jak zawartosc, co zreszta Ciacho zauwazyl. Zycze wszystkim zwiazanym ze strona powodzenia. ____________________________________ In space no one can hear your scream, however this rule does not apply if you're living in Star Wars universe.
|
|
2008-01-08 09:59:42
|
|
Major
|
Ciacho! Ja chcę twój autograf na klacie
Pamiętam jak kilka lat temu biegałem do kafejki internetwej by sciągać komiksy, zdjęcia, informacje, soundtracki... i to wszystko na tej stronie. I te materiał video... SAME RARYTASY! Jak nie będę miał dostępu do tej vipowskiej części nowej stronki to się obrażę Pozdrawiam
|
|
2008-01-20 12:18:04
|
|
Private
|
No i co z tym updatem?
|
|
2022-06-23 02:29:03
|