Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Aliens vs. Predator (nowa gra)
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

MIKET napisał:

...nie wiedziałem ze nie mozna odpalic gry przed premiera Shocked

??? Ja ją dzisiaj już odpaliłem a dzisiaj to mamy 18sty.

Cytat:

...a wersja stalowa nie powinna byc W wersji z fh? Shocked

btw CIACHO (off topic) - ME2 lece wlasnie po raz trzeci Surprised

Przecież już o tym pisałem. W cywilizowanym kraju gdzie szanuje się klienta (czytaj USA) DOstaniesz właśnie to - stalowe pudełko, face'a, patch i komiks.

Oprócz tego FH w Polskiej (Europejskiej?) edycji nie dostajemy nic naprawdę wartościowego. No chyba że pod to podciągniesz dwudziestocztero stronnicową, spolszczoną instrukcję do gry której nie chciało im się wydrukować w kolorze.

Napisałem - nic naprawdę wartośiowego - ponieważ mam do gry podobne odczucia co CIACHO.

Kampania MArinem to totalny krok wstecz względem jedynki. Jak już napisał CIACHO - żołdak jest drętwy. W AvP z 1999 był on szybszy. SPrawy nie poprawia sterowanie nim uwzględniające przede wszystkim konsolowców. Marine jest teraz trochę bardziej wytrzymały obcy musi sie bardziej napocić aby go zabić co nie zmienia faktu iż układ z pierwszego AvP był o wiele lepszy.

Jak na razie przelazłem pierwszy etap Marinea i jestem raczej średnio zadowlony Sad

MULTIPLAYERA póki co nie ruszę - nie mam czasu ani ochoty walczyć ze steamem ani ni9edoróbkami które zafunowali nam Rebellion i SEGA

Ostatnio zmieniony przez HICKS dnia 2010-02-19 01:01:53, w całości zmieniany 1 raz
2010-02-18 23:06:03
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Zobaczymy jak to AVP połatają... ale ciemno to widzę...

Jak zwykle warto dowiedzieć się co sądzi o tym Hitler: http://www.youtube.com/watch?v=nrGzCKIcAH4 (hahaha - zawsze mnie te przeróbki śmieszą!)

@MIKET:

ME2 to moim zdaniem kandydat na gre dekady! Przepiękna i wciagająca opowieść pełna niepapierowych postaci z jajami! Odpoczne od niej chwile i bede przechodził jeszcze raz "soldierem" na insane, a potem pewnie zrobie nowego Sheparda o innej specjalizacji i płci i przejde jeszcze raz... Ta gra jest warta kazdej zlotowki jaka za nia zaplacilem!

Generalnie jesli chodzi o gry to skonczylem zakupy na ten rok chyba. Rozwaze dodatek do Dragon Age i Battlefielda - ale tylko pod warunkiem ze wczesniej zobacze u kogos czy fajne i jesli bedzie sie dalo wklepac keya do EADM i pobrac angielska wersje z serwerów - bo dubingowana olewam cieplym moczem... z tego samego powodu nie kupie packu dodatkow do Fallouta3 - pojebalo ich po prostu z tymi pelnymi polonizacjami... nie zalezy mi na tym na tyle by kupowac na steamie i bulic w euro a dubingu nie zniose!

Dzis kupilem jeszcze na przecenie X3 Terran konflikt - wyszlo w tych smiesznych pomaranczowych pudelkach za 25 zeta a stare wydanie w normalnym dvd casie przeceniono bodajrze z 90 na 19,90 w Saturnie - to sobie za 19 kupilem... podobno fajne Smile

Ostatnio zmieniony przez CIACHO dnia 2010-02-19 00:02:03, w całości zmieniany 1 raz
2010-02-18 23:42:50
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
HICKS

MODERATOR

Link nie działa...

Ja chyba jezszcze w tym roku zakupię Stracrafta i Diablo 3.
2010-02-18 23:53:23
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Link poprawiony
2010-02-19 00:04:19
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Ja osobiście grałem dziś chwile w singleplayer'a na PS3. Gdyby nie sterowanie to miałbym lepsze wrażenia ;].

Zaraz będę odpalał u siebie na PC, właśnie sie instaluje.

To z dedykowanymi serverami to nie wiedziałem, ale w sumie poczekam, nie śpieszy mi się, a że neta mam słabego to i tak nie pogram sobie za bardzo.

Zaś co do samej grafiki, mnie się niesamowicie engine podoba, animacje postaci też moim zdaniem są bardzo dobre, nie wiem dlaczego Ciacho narzekasz tak na to. Grałem w demo kilka dni i nie miałem wrażenia, że animacje są sztywne, a wręcz bardzo mi się podobały.

Jedyne na co można narzekać to długość kampanii, ponoć aliena można skończyć w 2 godziny... cough. Ale jako, że ma być DLC to w sumie mam nadzieję, że dodadzą nowe misje w przyszłości i nie będzie tak strasznie.

Zaraz dam znać jak obadam trochę kampanię marines ;].

EDYTA:

Cough... jak na razie musze 2 godziny poczekać, bo się update robi...

PS. Dodatki do fallouta 3 mają tylko i wyłącznie spolszczenie kinowe. Jedyny minus za jaki trzeba cenegę pochlastać to fakt, że nie ma piątego dodatku ze statkiem kosmicznym (nazwa mi uciekła).
2010-02-19 01:05:25
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Corvax napisał:

PS. Dodatki do fallouta 3 mają tylko i wyłącznie spolszczenie kinowe. Jedyny minus za jaki trzeba cenegę pochlastać to fakt, że nie ma piątego dodatku ze statkiem kosmicznym (nazwa mi uciekła).

Na gram pl:

Wersja językowa: w całości po polsku
Dodatki wymagają gry Fallout 3 PC w polskiej wersji językowej

Podziękował - cena 50 zeta za dodatki dające ile? 4 godziny rozgrywki... i jeszcze w całości po polsku...

Multi w AVP:

Dobija mnie - chciałem pograć i sie po prostu nie da - 15 minut szukania rozsądnej gry, gdzie bedą więcej niż 2 osoby, gdzie host nie wyjdzie z lobby, gdzie gracze nie wyjda z lobby, gdzie mnie nie rozlaczy, gdzie sie bedzie dało grać... potem 5 minut grania... nie mam na to gowno nerwow - tak sie gralo w czasach DOS'a i emulacji IPX na Kali i modemow 14.400... mamy, kurwa, XXI wiek - czy tym debilom z Rebelion nikt o tym nie powiedział?! TRAGEDIA po prostu. Klade na tym lage! Nie ruszam multi dopoki nie dadza tych dedykow a i potem nie wroze mu dlugiego zywotu... Zreszta jak sie przeglada liste gier to sa przewaznie 3 -5 gier... EPIC FAIL!

Jak ci sie update robi 2 godziny to wylacz steama i uruchom jeszcze raz instalacje z płyty (sam ci steama wtedy odpali)- tez tak mialem - nie robi sie update tylko ciagnie pliki z serwerow zamiast instalowac z DVD... nawet instalator partacze spierdolili...

Gezzzzz... naprawde uwielbiam to uniwersum... naprawde czekalem na te gre z wytesknieniem... nie wierzyłem w kiepskie oceny gamespotu... ale mieli racje Sad AVP to GNIOT!
2010-02-19 01:39:44
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

[quote="CIACHO"]
Corvax napisał:

Na gram pl:

Wersja językowa: w całości po polsku
Dodatki wymagają gry Fallout 3 PC w polskiej wersji językowej

Podziękował - cena 50 zeta za dodatki dające ile? 4 godziny rozgrywki... i jeszcze w całości po polsku...

Info bezpośrednio z Cenegi.

Spolszczenie kinowe - napisy. Zupełnie jak w PL wersji Fallouta, mam to wiem.

Co do dodatków, posiadam je już od listopada i grałem we wszystkie 5. Każdy dodatek to tak na oko 4-6 godzin grania, zależnie jak dużo zwiedzasz. Osobiście w Point lookout spędziłem jakieś 15 godzin, Mothership Zeta koło 10ciu. Operation Anchorage było średnie i przeleciałem z licznikiem 4 godzin.

Osobiście mam na F3 jakieś 250 godzin nastukane (150 na jednym save i 100 na drugim), tak więc wcale nie jest jak mówisz.

No ale wracając do tematu.

Grałem właśnie pierwszą misję Marines i Obcym. Marines gra się spoko, nic wypasionego w sumie, ale mnie się podoba. Trochę szkoda, że kamera z oczu bardziej nie trzęsie, no ale konsolowce by się pożygali pewnie. Gra się jednak miło, klimat jest zachowany, scenerie są świetne, widać dużo inspiracji filmami.
Głupim faktem jest brak kucania oraz to, że możemy tylko rzucić jedną flarę na raz, która też trwa baaaardzo krótko (30 sekund?), no ale da się do tego przyzwyczaić. Obcy pojawiają się skryptowo, ale są momenty kiedy się nie kończą i można sobie postrzelać ile dusza zapragnie (i amunicji starczy) więc moim zdaniem jest miło. Zobaczymy jak dalej Smile. Osobiście mam nadzieję, że przebiją finałową walkę z Królową z AvP1.

Zaś co do obcego? WOW... jestem bardzo mile zaskoczony. W Avp 1 mieliśmy od takie bieganie po korytarzach, w sumie niewiadomo jak się tam znaleźlismy i jaki jest nasz główny cel. W AvP 2 było lepiej ale też jakoś w sumie nic specjalnego. Zaś tutaj? No moim zdaniem początek genialny! Przypomina mi się komiks "Alien: Labirynt". Obcym steruje się idealnie (w porównaniu do konsoli... tam to jest faktycznie porażka), wręcz naturalnie przyszło mi bieganie po ścianach, sufitach i tym podobne.

Predatorem grałem na konsoli, zaraz zagram na PC. Wrażenia były spoko aczkolwiek pierwsza plansza była dużo za krótka, bo skończył się tutorial i tyle z tego było.

Ogólnie mnie gra się podoba, wizualnie, grywalność też, a demo multi mi tylko smaka zaostrzyło by spotkać się z innymi online. Dajcie tej grze trochę czasu na pewno poprawią co większe błędy. Takie są czasy dzisiaj, że developerów poganiają producenci by pieniądze jak najszybciej szły. Ale nie przesadzajmy aż tak. Wiadomo każdy oczekiwał hitu roku i standardów wysokich no ale co poradzić. AVP w 2000 zrobiło furorę, bo była to perełka wśród fpsów, ale na tle dzisiejszych gier wypada już niestety bardzo przestarzale. AVP 2 jest ok, ale poszedł w zupełnie innym kierunku, przez co wiele rozwiązań wcale nie musiało się podobać.

Tryb Survivor jest niesamowity, co prawda nie miałem okazji grać jeszcze z kimś, ale coop do 4ech osób, który wygląda praktycznie jak skirmish w AVP, a który nawet samemu daje dużo frajdy moim zdaniem będzie często przez graczy odwiedzany. Osobiście będę w to rżnął równo jak tylko dziewczynie kompa nowego sprawię Very Happy, bo sama się napaliła na ten tryb. Szkoda tylko, że są dostępne tylko 2 mapy... ale mam nadzieje, że będą systematycznie dodawane nowe.

Deathmatch, który był w demie jest ok, ale Obcy jadący obcych w kolejarza trochę był przerażający Wink, za to species deathmatch, predator hunt i infestation to wiadomo przedstawiać nie trzeba.

Jest sporo rzeczy, które chciałbym by poprawili w tej grze, no ale moim zdaniem gra wypadła spokojnie na 8/10.

Niestety nie obadam sobie gry w DX 11, ponieważ moja grafika jest DX10. Ale widziałem opcje jakie są. Lepszy Antyaliasing, teselacja (to musi wyglądać bosko... wszystkie tekstury wypukłe oraz zwiększona gładkość modeli) oraz lepsze cieniowanie (które już w DX 9 jest spoko).

AVP na DX11:

http://www.youtube.com/watch?v=nru4mhPF-oo&feature=player_embedded

Osobiście nie żałuję wydanych pieniędzy na wersję kolekcjonerską. Po tekstach, które tutaj napisaliście miałem już wielkie obawy, ale na szczęście wyszło inaczej Smile.

Idę dalej grać i zarywać nocke muehehehehehehe.

EDYTA:

Dzięki takim momentom ta gra tryumfuje. Predatorem gra się bosko, choć waham się czy Alienem nie jest lepiej. Najsłabiej z trójki o dziwo gra się marinesem, ale może im dalej w las tym lepiej.
2010-02-19 03:37:46
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Skończyłem właśnie kampanię Alienem:

*Spoilery*

Wcielamy się w Xenomorpha oznaczonego przez ludzi numerem "6". Uciekamy z laboratorium, mieszamy w bazie ludzi, przez całą kampanię próbujemy zapłodnić jak największą ilość cywili. Pod samo koniec kampanii po wielkiej potyczce z trzema predatorami padamy na ziemię, ponieważ umiera nasza Królowa. Obcy nie mając sił czeka na śmierć. (Odpala się filmik) Po pewnym czasie ludzie zabierają nas na jakiś krążownik, który znajduje się na orbicie. Widzimy lekko podniszczonego Dropshipa, stos ciał załogi i dużo śluzu. Kamera schodzi pod podłogę, widzimy gniazdo, a tam zastygłą młodą matkę, którą okazuje się numer "6". Nagle numer "6" zrzuca "skórę" i staje się pełnoprawną matką...

Cough...

A co wy o tym myślicie?

Jak dla mnie to trochę znowu namieszali... Teoria super facehuggera, a teraz to.

*Koniec Spoilerów*
2010-02-21 18:42:07
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Grałeś to multi na konsoli czy na piecu?

Multi na piecu to KOMPLETNA porażka imho, zlagowane, mało gier, cieżko sie joinować (gra się zaczeła, gospodaż opuscił gre, etc) i generalnie jak z czasów Kali... EPIC FAIL!

Co do kompani obcego to czytałem gdzieś że zajmuje 2-3 godziny... W singla nie grałem ale jeśli chodzi o pc-towe multi to podtrzymuje swoja opinie że gra ssie niewąsko!

BTW: http://lithfaq.com/ - jest nowy Master Server Savior Path - 1.5 - bardzo fajnie sie teraz gra w AVP2 z tym paczykiem, mało ghost-shotów, szybkie listowanie serwerów!

Co do dodatków do Fallout3 - na tej płycie za 50 zeta będą tylko 2 z pięciu czy jak?!
2010-02-21 20:34:42
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Grałem multi na PC. Nie mam zastrzeżeń co tego, nie lagowało mi ani troche.

Fakt, ciężko się dołączyć i za dużo graczy nie ma, ale to wszystko dlatego, że nie ma jeszcze dedykowanych serverów. No ale trzeba poczekać, bo się pojawią. Trochę cierpliwości ludzie.

Kampania obcego zajęła mi jakieś 4 godziny, jakbym sprintował i wiedział gdzie iść to faktycznie szybciej bym skończył, no ale ludzie kampanię w AVP1 Obcym dało się spokojnie skończyć w godzine ;]. W AvP 2 rekord to 13 minut, więc nie gadajcie mi tu o porażkach =='. (dowód: http://speeddemosarchive.com/AVP2.html )

W porównaniu do zachwalanego tutaj COD:MW2 gdzie kampania faktycznie trwa 5 godzin to tu 3 rasy i mniej więcej 12 godzin grania to wcale nie taki zły wynik.

Skończyłem kampanię Marinesem i było to całkiem fajne przeżycie, na pewno przejdę nie raz jeszcze. Trochę na siłę dodali niektóre rzeczy i jeśli miałbym do kanonu to liczyć to lekki niesmak jest, no ale na szczęście nie zamierzam tego łączyć z filmami.

Została mi jeszcze do obadania kampania Predka, znaczy końcówka.

Cytat:
Co do dodatków do Fallout3 - na tej płycie za 50 zeta będą tylko 2 z pięciu czy jak?!

2 boxy.
Po 2 dodatki.
Każdy box po 49.99zł.
Nie wiem czemu zabrakło Mothership zeta.
2010-02-21 22:38:12
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Cierpliwości? A niby czemu? Powinienem dostać pełnoprawny produkt w dniu premiery a nie kawałek... To może ja też zapłacę 50-60% ceny gry a resztę ewentualnie dopłacę w jakiejś bliżej nieokreślonej przyszłości jak sie pojawią dedyki, które były zapowiadane i które miały być od początku. Moim zdaniem właśnie wszyscy gracze powinni solidarnie okazać niecierpliwość - by wydawcy i deweloperzy zrozumieli że takie lecenie w kulki jest nieakceptowalne.

Boje się (naprawdę chciałbym się mylić) że - biorąc pod uwagę jakość kodu sieciowego w grach hostowanych przez graczy (totalnie spartolonego) - dedyki też będą beznadziejne. Nie wspominając o tym że w grze jest aż osiem map... a nie zanosi się na to by miano wypuścic SDK i edytory... Sądzę że ta gra skończy marnie i to szybko Sad

Co do Fallout3 - wstyd przyznać - dopiero zainstalowałem... Edycję premierową kupiłem w dniu premiery i... leżała na półce. 2 x 50 zeta mam zapłącic za 4 z 5 dodatków? to jest 100... w marcu ma wyjść "game of the year edition" które będzie zawierać wszytkie 5 i kosztować 100 z hakiem... kto te polityke cenowa ustala... a potem sie dziwią że ludzie wola pirata z torrenta... chyba też zassam bo to jest przegięcie po prostu!
2010-02-21 23:16:25
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Uwierz, że dedykowane servery to nie wina Rebellionu a SEGI i ich polityki. Chcieli wydać grę jak najszybciej i tak sie to kończy.

Popatrz na Rebellion z innej mańki, AvP 1 dostało edycje GOLD i mapek okazało się, że jest na prawde dużo. Tutaj fakt, mapek mało, ale zauważ, że jest DLC i niekoniecznie musi być on płatny.

Też nie jestem z tego zadowolony, nie myśl sobie. Ale nie uważam, że trzeba skreślać grę z miejsca.

PS. Według statystyk Steama spędziłem przy grze 20.2h, czyli więcej niż mówiłem. Zaznaczę, że w multi grałem bardzo krótko, godzina góra.

Co do dodatków tak najbardziej opłaca się kupić GOTY, ponieważ są wszystkie dodatki. Nie wiem, może jak kupisz 1 i 2 pack z 4ma dodatkami to odblokowujesz piąty? Kij wie...
2010-02-22 00:49:46
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Nah, to że zaserwowano crap to po równi wina dewelopera i wydawcy. Wydawca nie powinien czegoś takiego wypuścić - we własnym interesie powinien powiedziec cos w stylu "panowie - chyba żartujecie - naprawcie ten szajs albo was pozwe do sądu". A deweloper jesli go durny wydawca cisnie z terminem i zmusza do wydania niegotowej gry powienien postawic na swoim i przelozyc premiere - jesli ma minimum szacunku do siebie i graczy.

Co z tego że wyszło GOLD avp1 a potem kilka mapek jak 99% z nich było kompletnie dennych... zreszta te mapki byly tylko podgzrewaniem atmosfery przed avp2 i bylo widac ze sa robione lewa tylna noga.

Popatrz na ten Rebelion: raz, jeden RAZ im sie udało z AVP "1" - chyba zupelnym przypadkiem, bo potem wypuszczali już same gnioty... a ich przedostatnia gra, wydana tuż przed AVP, "Saboteur" zebrała jeszcze gorsze oceny od AVP... to studio jest spalone. Dziwne ze SEGA im powierzyła taki projekt zamiast poszukac kogos innego.

Co do fallouta to nie wiem - w takiej sytuacji raczej zassam z torenta - za premierowke zaplacilem 119 jak nie wiecej - chetnie bym dokupil dodatki w rozsadnej cenie z oficjalnego zrodla - ale jak stosuja taka polityke cenowa to niech spadaja na palme. Potraktuje ich tak jak oni mnie.
2010-02-22 01:38:45
HICKS

MODERATOR

CIACHO napisał:
Nah, to że zaserwowano crap to po równi wina dewelopera i wydawcy. Wydawca nie powinien czegoś takiego wypuścić - we własnym interesie powinien powiedziec cos w stylu "panowie - chyba żartujecie - naprawcie ten szajs albo was pozwe do sądu". A deweloper jesli go durny wydawca cisnie z terminem i zmusza do wydania niegotowej gry powienien postawic na swoim i przelozyc premiere - jesli ma minimum szacunku do siebie i graczy.

Popatrz na ten Rebelion: raz, jeden RAZ im sie udało z AVP "1" - chyba zupelnym przypadkiem, bo potem wypuszczali już same gnioty... a ich przedostatnia gra, wydana tuż przed AVP, "Saboteur" zebrała jeszcze gorsze oceny od AVP... to studio jest spalone. Dziwne ze SEGA im powierzyła taki projekt zamiast poszukac kogos innego.

Ja też tego nie rozumiem. Robili tak dobrze zapowiadające się Aliens Colonial Marines przy udziale GearBoxa aż tu nagle zarzucili pracę i naprędce zrobili AvP3 z Rebellionem. Po jaką cholerę? Czemu nie dokończyli tego o wiele lepiej zapowiadającego się projektu???

Jeżeli CM wyjdzie jeszcze w tym roku to w budżecie obok wydatku na Antologię Obcego na Blu Ray uwzględnie także koszta i tej gry. Ale muszę powiedzieć że po numereach jakie SEGA wykręciła nam przy premierze AvP3 to jestem pełen obaw.
2010-02-22 09:04:12
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Cytat:

Nie zgodzę się. Rogue Trooper to bardzo udana gra na przykład, przechodziłem ją wielokrotnie. Sniper Elite też świetna produkcja. Rebllion był odpowiedzialny za AvP na Atari Jaguar. Saboteur powiadasz?
http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/saboteur
No według tych ocen to wcale tak źle nie poszło. Poza tym Saboteur jest od Pandemic Studios.

Co do wydawania i tworzenia gier to troche mało wiesz o temacie. Jak Cie cisnie wydawca to choćbyś chciał poprawić to ci nie da, dlatego wiele gier wychodzi dennych, bo wydawca chce już i teraz zarobić, bo koszta produkcji z miesiąca na miesiąc są coraz większe. Trochę w tym temacie swego czasu siedziałem będąc w Aazero, małej grupie, która kilka lat temu próbowała stworzyć kilka gier.

Cytat:
Co z tego że wyszło GOLD avp1 a potem kilka mapek jak 99% z nich było kompletnie dennych... zreszta te mapki byly tylko podgzrewaniem atmosfery przed avp2 i bylo widac ze sa robione lewa tylna noga.

Kwestia gustu, mnie większość dodatkowych map się podobało.

Moim zdaniem powinniście dać na luz trochę ;].
2010-02-22 12:11:34
HICKS

MODERATOR

Cytat:
Jak Cie cisnie wydawca to choćbyś chciał poprawić to ci nie da

IMO dokładnie takie podejście SEGI doprowadziło do zawieszenia Aliens Colonial Marines. GearBox chciał kontynuować pracę nad projektem ponieważ był nieskończony/za mało dobry/pełen blędów etc. Ale to wymagało większych nakładów finansowych ze strony SEGI. Ci dali jasno do zrozumienia, że więcej nie dadzą i nakazali w najkrótszym możliwym czasie zakończenie prac. Ci z GearBoxa się postawili i powiedzieli że nie dokończą a co za tym idzie nie wypuszczą spaczonej gry, która zrąbałaby im reputację.

Ja szczerze mówiąc nie usiadłem nad AvP3 od 18stego... Sad wolę robić jakiś nudny projekt dla pracodawcy.
2010-02-22 13:41:55
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Ja zaś jak teraz ukończyłem grę na Hardzie zabieram się za najwyższy poziom trudności. Nie ma tam checkpointów, więc jest jak w pierwszym AvP. Nie wiem czemu Hicks az tak ci się ta gra nie podoba, no ale spierać się nie będę.
2010-02-23 11:32:24
Ender

MODERATOR

http://www.youtube.com/watch?v=nrqSCn0sBPw
2010-02-24 10:46:46
Dill-On

Major

Laughing

to nie z tej gry ale dobre, mimo że znałem, to wciąż bawi Wink

[img]http://www.mediafire.com/convkey/6eb7/v2c5f7k7bdcvkhcfg.jpg[/img]
2010-02-24 22:02:36
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 7280383 Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Pare dni temu dodali dedyki - nadal w wersji beta i nadal w nich i trybie multi mnóstwo rzeczy ssie - niemniej teraz sie przynajmniej da od biedy grac... widze iskierke nadzieji ze to polataja do jakiegos akceptowalnego z bolem poziomu jednak...
2010-03-07 02:22:48
Strona: Poprzednia  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu